Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako jediný pár se neberou kvůli dítěti, to se narodí až tři roky po svatbě. Bydlí u rodičů a staví si svépomocí byt. Vladimír chce být slavným fotografem a na té vizi intenzívně pracuje. Zuzana ho v tom podporuje. Postupně přijdou tři dcery, Zuzana se o ně stará a Vladimír žije bohémským životem. Po revoluci odjíždí pracovat do Ameriky. Zuzana jako zodpovědná matka drží rodinu při zemi. Manželství se hned vzápětí rozpadává. Vladimír se po letech vrací do Čech, stále fotografuje, pořádá výstavy a žije ve svých snech. (Česká televize)

(více)

Recenze (38)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Helene Třeštíkovej návraty po 35. rokoch príliš nevyšli, minimálne z toho dôvodu, že väčšinou sa jeden z páru odmieta vrátiť. Čiže je otázne, či má morálne právo vydávať TOTO za Manželské etudy, keď 50% páru chýba, ehm. Ale tak OK, čo už. V tejto časti sa síce Zuzana nakoniec nechá prehovoriť, ale je to len kratučký comeback a inak ide o one man show jej svojrázneho bývalého manžela. Je pekné, že sa občas stretnú aj s dcérami, rozvod ostatne nie je koniec sveta. Vladimír je skutočný exot. I preto paradoxne dávam až 80%, pretože s ním nehrozí nuda. Na druhej strane nejde o niekoho, koho by ste chceli mať vo svojej rodine. Aj po desaťročiach (!) spomína na „milovaný New York“, stále hovorí o fotení pre Playboy, zjavne sám seba vníma ako hviezdu a jazdí na motorke s imidžom španielskeho umelca, ale keď nemá kde bývať, vypisuje mame, či sa k nej nemôže vrátiť. Hlavne, že „se mé fotky běžně prodávejí za 2000 dolarů“. Toto španielski umelci veru nerobia, Vladimír. ()

anitae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku časosběrného dokumentu mi přislo, že se tihle dva k sobě hodi. Zuzana se v pokračování už moc neukázala, Vladímir vybudoval pár ateliérů a nafotil pár povedených fotek, a chce o tom i vydat knihu. Knihu ani po letech nemá, ale rád a opakovaně vzpománá na pár životních úspěchů... S takovým umělcem si život nedovedu představit. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je úplně největší kretén, trumfnul i toho mamánka Háverlanda, a to je co říct. Edit. pro uživatele Cesty timem: Za prvý, to, že se člověku za život povede jedna či více sérií fotografií (a on na to odkazuje dalších 20 let), z něj ještě nedělá umělce, a za druhý, jen proto, že je někdo umělec (a že je Vladimír umělec, to je poněkud odvážné tvrzení, barevná šála, delší vlasy, divně okázalá chůze a narcismus z vás umělce hned neudělaj) jej přece neopravňuje k tomu, aby se choval jako pičus. Tohle jsem vždycky nesnášela - jen proto, že je někdo "umělecky zdatný" či hůř "umělecky činný" pro mě neznamená, že ho/ji budu slepě obdivovat nebo ho/jí omlouvat za věci, který mi u jiných lidí vadí, nebo jsou úplně společensky nepřípustný.... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je super, ako si Vladimír na konci povedal, že jeho starosť o rodinu po 35 rokoch definitívne skončila, pričom sa zo všetkych dokumentov zdá, že nikdy ani nezačala. Škoda, že Zuzana nevydržala natáčanie až do konca, a tak sa to muselo uzavrieť furt tými istými dookola omieľanými rečami. –––– Hele, už se těším do důchodu. Jen nevím, jak se v tom důchodu uživím. –––– Já myslím, že svoje boje jsem si už vybojoval. A hodně blbě. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vladimír celých dvacet let po revoluci neustále omílá Ameriku, focení Jany Švandové a svoje focení. Překvapilo mě, že v tomhle díle nezmínil, jak v ateliéru v Americe pěstovali jeho předchozí majitelé trávu... Vladimír na mě působí plochým dojmem a neměla bych s sním co říct. Za celou tu dobu neřekl nic zásadního. Škoda, že Zuzana a dcery se od natáčení distancovaly. Tahle hodinová ego onanie před kamerou mě uspávala... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama