foto

Jakub Hejna

  • nar. 11.5.1976 (40 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jakub Hejna (1976) je střihač, režisér. Studoval na Písecké Filmové škole a dále na Filmové a televizní akademii Múzických umění (FAMU) - obor filmový střih. V roce 1999 založil vlastní produkční a postprodukční studio Young Film. Autor několika krátkých a celovečerních dokumentů, jako střihač se podílel na řadě úspěšných dokumentárních filmů, např. Ženy pro měny (r. Erika Hníková, producent Jiří Konečný, endorfilm, 78 min, 2004); Pátrání po Ester (r. Věra Chytilová, 128 min, 2005); Ztracená dovolená (r. Lucie Králová, 85 min, 2007); René (r. Helena Třeštíková, 90 min, 2008); Katka (r. Helena Třeštíková, 90 min, 2009).

ČSFD.cz

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Ani ve snu!
2014 Fair Play
2013 Rozkoš
2011 Modrý tygr
1999 Poslední kapka (studentský film)

TV seriály

2017 Single Lady: Jízda v Óčku (TV seriál)
P*cačka (E02)
Sexy šéfka (E01)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Dobrodružství (S01E15)
Družička (S01E09)

Dokumentární

2017 Strnadovi
2016 Filantrop (TV seriál)
Zkáza krásou
2015 Mallory
2014 Jáma
Příběhy neobyčejné energie: Zázraky Emílie S. (TV film)
2013 Vojta Lavička: Nahoru a dolů
Život s Kašparem
2011 Soukromý vesmír
2009 Katka
2008 René
2006 Potížistky (TV film)
Ztracená dovolená
2005 Pátrání po Ester
Sejdeme se v Eurocampu
2004 ESHQ (studentský film)
Ženy pro měny

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Zkáza krásou
2011 Divadlo Svoboda

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Mallory

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Láska XL (studentský film)
1997 Nahý (studentský film)

Dokumentární

2011 Divadlo Svoboda

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Divadlo Svoboda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace