Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Recenze (10)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ropná plošina je už sama o sobě děsivá a navíc, blíží se bouře a mezi posádkou je vrah... Byl jsem až do 4 dílu napnutý jako guma u majtek.... V pátém dílu ale praskla. Né napětím, ale nudou. A šestý díl mé majtky roztrhal - 60% za celý seriál ()

regentor 

všechny recenze uživatele

Švédský uměle natahovaný seriál kde se vše točí kolem starých křivd a o odplatě. Prostředí ropné plošiny nabízí temnou atmosféru která se začátkem série dostavila a byl rozehrán mrazivý příběh.Ovšem záhy došly tvůrcům nápady i osoby které mizí a umírají. Děj se točí stále dokola a nikam se neposouvá a celý příběh se smrskává do potulky po chodbách a pokojích. Druhá půlka je nudná a nadstavovaná jak se dá,seriál opět dojíždí na nadměrnou stopáž. Závěrečné finále je velmi překotné a silně nevěrohodné, se snahou diváka napínat do nekonečna i za cenu logických lapsů,kdy odhalování nových a novějších motivů proč ke všemu došlo je kontraproduktivní.Severská škola thrilleru tam sice znát je , ovšem nic převratného nečekejte...i když někteří místní "fajnšmekři" uvidí čmouhu na obrazovce a už je to duchařina, bouchnou dveře a hned je to velmi mrazivé drama. No, holt někomu stačí málo. Za mojí maličkost ,silný podprůměr. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Áno, presne ako už zmienila väčšina užívateľov predo mnou - je to takých 10 malých černoškov v severskom habite. Lenže v tomto prípade sa zabudlo na to najdôležitejšie - na nápad, ústredný motív, ktorý by bol hnacím motorom atmosféry. Pri černoškoch to boli sviečky, ktoré postupne zhasínali a zaujímavé pátranie po minulosti všetkých zúčastnených. A to hnalo atmosféru raketovo vpred. Tu však naproti tomu sa len postavy vzájomne upodozrievali, naháňali jeden druhého, pričom argumentácia a pátranie po príčine boli skoro na bode nula. Pár svetlých momentov to malo, ale atmosféra ako i celkový dojem boli pre mňa sklamaním. Pritom to prostredie ropnej plošiny vyzeralo perfektne a malo na to všetky predpoklady - premrhaný potenciál, najmä vďaka slabému a nepremyslenému scenáru. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní vybíjená ne nepodobná příběhům z pera madam Agathy. Jako velké plus vidím prostředí odříznuté ropné plošiny, které půosbí neokoukaně a také fakt, že i přes postupný úbytek členů posádky spíš přibývají otazníky, než aby se zužoval okruh podezřelých. To mě hodně bavilo. Sednul mi i casting plný známých tváří jak ze Skandinávie, tak i z Ostrovů. Napak mínusem je pro mě vyústění, které bylo sešité hodně horkou jehlou a celkový dojem trochu pokazilo. Ale jinak slušná práce. 70% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama