Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři soutěžící se pokusí změnit z Popelek v krásné princezny a to za pouhé dvě hodiny a deset tisíc korun. Vítězkou ale může být jen jedna. (TV Barrandov)

Recenze (93)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, Barrandov opravdu nepřišel svým nejmenším divákům vyprávět podvečerní pohádku. Přišel s reality show orientovanou na tuze hnusné, otylé prasnice, které musí přepínat televizní programy pletací jehlicí, neboť tlačítka na dálkovém ovladači nejsou "dyzajnovány" na tlusté prsty. Co třeba taková 49letá Jarča, která sjíždí komplet odpolední program na Barrandově, u kterého hubne maximálně tak mentálně. Poté, co se proklestí romantikou na německý způsob, horlivě se zapojí i zapotí u Cibulkovy zoufalé tajenky, až polkne řízek i s talířem, přijde její hodina H, kdy si přijde krásná s pořadem, v němž dělají z podobných primátů i něco víc. Odborník čtyřem šeredám radí, jak zásadně změnit šatník. Jarča uchopí koště, které zaklesne o protilehlá futra bez dveří, aby se mohla s křeslem přesunout ke vchodu do vedlejšího pokoje, do kterého už se léta nepodívala díky své abnormální obezitě. Přes pavučiny vidí na posteli bundu a džíny z osmdesátých let, kdy se do nich naposledy dostala. Posteskne si, ale panice nepropadá. Vždyť její oblíbená televize dává show, která z nevzhledných žen dělá princezny. Svými masitými prsty uchopí tyč s hákem na konci, kterým obratně otevře ledničku, z níž si vydělá asi patnáct pokrmů a kanystr piva. Obložená svačinkou s napětím sleduje, co přinesou příští minuty nového pořadu. V reklamních blocích posiluje své bicepsy kvádrem, když se objeví reklama na Gilette, nadšeně zatleská, protože celou holící soupravu už má doma taky, ale břity se rychle ztupí, neb bujný knír i strniště mezi nohama není snadné odstranit, často používá sekáček na led pro hladké vyholení. Jarča je z pořadu nadšená. Rázem si přijde atraktivní. Pořad způsobil zázrak. Z Popelky je kráska a trápení a obavy, že nadále bude Popelnicí, vzaly za své. Tenhle pořad se svojí úrovní může leda tak konkurovat Popelníku. Nepředstavitelná příšernost. 0% ()

animario

všechny recenze uživatele

Jedno téma,10 tisíc,2 hodiny. Čas neúprosně běží a soutěžící si musí proklestit cestu džunglí obchoďáku,urvat nejlepší kusy, vystoupit fejs tu fejs svým soupeřkám a obhájit svůj outfit před neúprosným homosexuálním stylistou (s iritujícím hlasovým projevem a výrazem blumy s nemocí štítný žlázy, co zná všechny trendy,protože čte módní magazíny pro holky jako každá správná bukvice). Jako lidi,to neni žáden prdel tohleto. Nemáš styling,nemáš nic! ()

Reklama

DassemUltor 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších pokalebních mozkových vyjížděček. Pan stylista je prostě bůh. Povrchní nány co degradují ženskou rasu krásně laskají moje poničené ego. Vaše nenávistné komenty a slabá hodnocení jasně ukazují vaší nedynamičnost ve výběru outfitu a prosazování stylingu. Prostě libovka :) ()

Kinotip odpad!

všechny recenze uživatele

Podobný pořad znám ze slovenské televize, oba pořady fungují na stejném principu. V pondělí 16.8.2015 jsem viděla první díl, který vysílala stanice Barrandov, bohužel mě ale velmi zklamal, čekala jsem něco více. Slovenská verze "Nákupné maniačky" má větší oblibu v české i slovenské republice. Je možné, že další řada dílů bude lepší. Dle mého názoru jsou i špatně zvolené účastnice pro 1. řadu. Předpokládám, že pořad bude mít malou sledovanost nejen kvůli špatně zvoleným nakupujícím, ale i kvůli zpracování. ()

Tumbik odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se za případná sprostá slova v tomto komentáři, ale jinak to prostě nejde. Poslední dobou, když se dívám na televizi a omylem přepnu ze sportu na Novu, Primu, Barrandov (v podstatně když přepnu na jakoukoli českou tv stanici) a vidím současnou českou televizní """"tvorbu"""", mám chuť si vzít mixér a vyšlehat si s ním oči. Tento pořad rozhodně nebyl vyjímkou. Náplň celého pořadu spočívá v tom, že si parta znuděných vypatlaných dámiček sedne a mele o naprostých (omlouvám se za ten výraz) hovnech. Každý rozumný a normálně uvažující člověk po pěti vteřinách sledování musí pochopit, že tento pořad je absolutní sračka. Na kterou se pravidelně dívají nadšení pacienti psychiatrických léčeben. Nedokážu si představit, že by se na tento pořad díval někdo, kdo to má v hlavě v pořádku. Gratuluji TV Barrandov, větší hovadinu jste už asi ani vymyslet nemohli. Jednoduše hnus, děs, hrůza. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama