Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (8)

plakát

Kdo uteče, vyhraje (2020) 

Jedná se o lépe zpracovaný film Teorie Tygra. Na Youtube je ke shlédnutí pod jménem Kdo uteče, vyhraje. Dabing je úplně skvělý a dodává tomu jiskru.

plakát

Pěkně chytré (2021) (seriál) 

Neměla jsem od seriálu velká očekávání, čekala jsem oddychovku pro dvacátníky a to jsem přesně dostala. (Předpokládám, že cílovka jsou ženy dvacátnice.) Pokud hledáte něco ve stylu Hannah Montana, ale s tím, že už mají všichni práci a střední školu už mají za sebou, pak jste také správně a seriál je pro vás.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Jedná se "slaďárnu" pro romantiky, ale opravdu skvělou, opravdu stojí za zhlédnutí. Snad nejlepší film, co jsem kdy viděla. Skvělý motiv celoživotní lásky s mnoha komplikacemi, ale nakonec skončí skvěle. Velmi dojemné (tolik mě možná ani Titanic nedojal) a skvěle zpracované, perfektní herecké výkony a vše bylo podle mě naprosto perfektní, určitě tento film nevidím naposledy.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Velmi dobře zvolené téma a skvěle zpracované. Tento film donutí k zamyšlení nad životem. Mít moc přetáčet určité nudnější kapitoly v životě zní opravdu skvěle, ale když se vám tyto kapitoly přetáčí neočekávaně, tak už to není tak skvělé. Jediné, co mi u filmů opravdu vadí je, když už asi po 5-ti minutách je jasné, jak film skončí. V tomto případě to nebylo přímo jasné, jen kvůli drobnému detailu mi došlo, ze je to jen sen a to, že ve snu se nezvedal z žádné postele, ale rovnou přicházel uličkami, bylo to pro mne zarážející. Proto jsem celkem očekávala, že to bude sen. Jinak je to originální nápad a velmi kreativně a vtipně zpracovaný. Tímto filmem se snaží autor pravděpodobně ukázat, že je dobré mít radost ze života.

plakát

Škola superhrdinů (2005) 

Podle názvu jsem čekala napětí, akci a ne všední život zdánlivě normálního kluka. Bylo mi jasné, že to nebude nic tak dobrého jako jsou filmy od Marvelu, ale i tak by to mohlo mít více akce a napětí. Občas se ve filmu napínavá scéna objevila, ale nebyla dostatečně napínavá, aby se mi skoro zastavilo srdce jako u jiných akčních filmů. Ale na druhou stranu se jedná o celkem originnální nápad zpracování, takže film bych hodnotila jako průměr.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Na tento film opravdu nikdy nezapomenu. Skvěle vybrané téma a skvostně zpracované. Tento film je důkazem toho, že i velmi vážné téma lze zpracovat vtipně a s nadsázkou. Jedná se o velmi dojemný film s výborným výběrem herců. Pokud jste tento film neviděli, tak vřele doporučuji. Asi jediný film, kterému nemohu opravdu nic vytknout.

plakát

Na vlásku (2010) 

Jedná se o animovanou pohádku pro děti i dospělé. Velmi vtipně a kreativně vymyšleno. Jedná se o můj nejoblíbenější animovaný film. Doporučila jsem tento film i přátelům a i oni jsou velmi nadšeni. Nepatřím mezi lidi, co se koukají na filmy vícekrát, ale u tohoto filmu bych udělala výjimku. Krásně zpracováno, velmi vtipné hlášky atd. Opravdu jsem se velmi nasmála

plakát

Popelka (2015) (pořad) odpad!

Podobný pořad znám ze slovenské televize, oba pořady fungují na stejném principu. V pondělí 16.8.2015 jsem viděla první díl, který vysílala stanice Barrandov, bohužel mě ale velmi zklamal, čekala jsem něco více. Slovenská verze "Nákupné maniačky" má větší oblibu v české i slovenské republice. Je možné, že další řada dílů bude lepší. Dle mého názoru jsou i špatně zvolené účastnice pro 1. řadu. Předpokládám, že pořad bude mít malou sledovanost nejen kvůli špatně zvoleným nakupujícím, ale i kvůli zpracování.