Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Operoxidovaná, rádoby vtipná "odbornice" beze špetky soudnosti i inteligence, která pravděpodobně nikdy neviděla mop, neb by si zlomila svůj pěstěný nehet, má někomu radit s problémy? To jako vážně? Stále žasnu, kam až lze klesnout. Nejstupidnější a nejvíce nahraná "realitka", jakou lze v televizi momentálně vidět. Za "Tchyni" se buď velmi dobře platí, nebo má paní Štiková velmi zvrácené choutky - viz. sledovat se v televizi. Edit: 43 let? Já myslela, že je tý krásce tak o 10 víc.XD ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Není to dobré pro milovníky čehokoli. To, že do prvního dílu nedokázali zapojit manželku - ani jednou se na obrazovce neobjevila!!! - je největší fail produkce. Potenciální konflikt se tedy nekoná, ani nevidíme onen "reálný" problém, který by měla tato reality show "řešit". Místo toho dostáváme smířlivý shit, ubuleného tatíka od rozpadající rodiny, který akorát lituje sám sebe, a tchyni Štikovou která ve svém buranství není ani zdaleka tak zábavná, jak jsem očekával. Jedno ponaučení mi tento pořad přeci jen přinesl - výlet do čestlického aquaparku je nejlepším lékem pro rozpadající se dysfunknční rodiny. No a stará štika si vydělala a ještě k tomu má pocit, že spasila svět. Velké zklamání, protože potenciál to mělo. ()

Reklama

Sherty odpad!

všechny recenze uživatele

Když Bůh rozdával rozum, tak se na tuhle blonďatou nádheru nedostalo. Ještě nikdy v životě jsem neměl, tak šílené nutkání někoho umlátit, klidně i suchou bagetou. Snaha okopírovat přitroublé americké reality show zde dopadla na výbornou. Tento vyblitek moderní doby, který snižuje IQ přihlížejícím divákům, i za předpokladu pouhého utírání prachu z televize, je kategorie sama o sobě. Jsem velice klidným člověkem, avšak tento pořad v mojí maličkosti probouzí nebývale velkou agresi a to jsem videl jenom jeden díl. Možná by nebylo na škodu tento blitek pouštět lidem v kómatu. Pokud je neprobudí tohle, tak už nic. - Odpad!!! ()

DavidAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj :-) Zkrachovalá pseudoexistence Štiková brouzdající se v obepnutých šatech, kde šplouchání jejích špeků vyhání všechny zvířata z okolí, v lodičkách na supervysokém podpatku, po lesní cestě vysokou trávou a udělující úžasné moudré rady zoufalým zájemcům... Aneb jak udělat kozla zahradníkem. Trapné a ubohé. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Po každé bouřce přece vyjde sluníčko." Má-li to sluníčko být blonďaté, tlusté a pitomé, tak bych se asi dal spíš na modlení. Já jsem toho z Tchýně moc neviděl, protože tohle pro mě není zábava, ale hysterie v křišťálově čistém provedení a o tu skutečně nestojím. Pokud by se však rodinné problémy daly vyřešit na konci každého dílu rozkrájením ústřední postavy na nudličky, tak bych se do této reality show snad i přihlásil a jsem si jistý, že by měla i výrazně lepší hodnocení než nyní. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama