Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

McLeader odpad!

všechny recenze uživatele

Za 3 dny stihla paní Štiková, jakožto rodinný vzor národa poučovat o rodinných hodnotách, dojet na koupaliště a uvařit oběd. Gratuluji paníí Štiková. Sama máte několik exekucí a vaše dcera je známá zlatokopka, ale to přeci neznamená že nemůžete poučovat o rodině. Za zmínku taky stojí téměř filmový závěr, při kterém "tchýně" odešla z domu, zatímco otec pronesl motivační řeč a všichni se obejmuli, načež na závěr řekla, že "neví co se po jejím odchodu událo, ale že doufá, že rodiině pomohla". Vůbec to nebylo ve scénáři za podmínku vyzvednutí 20 tisíc korun. Líbilo se mi, jak se tatínek radoval z darovaných peněz a přemýšlel, co si za to asi koupí, když mu to po odvysílání stejně vezmou exekutoři. Čekal jsem, že překoná rekord za nejhorší pořad. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

" Potkal jsem svou tchýni na mostě v Bechyni, vítr jí rozfoukal drdol. Moje milá tchýně kráčela si líně, neboť si koupila Sidol.................". Kdo mne zná, tak Vám potvrdí že na tvz. reality show ujíždím. Výměna manželek, Prostřeno!, Hledá se táta a máma....i když ne vždy odcházím od televizní obrazovky naplněn blahem, tak se dovolím prohlásit za fanouška podobných formátů. Dalším bonusem navíc měla být legendární postavička prvoplánových bulvárních článků "stará štika", kmotr jedné z nejúsměvnějších rodinek nejzapadlejších koutů našeho rádoby celebrity rybníčku. A teď už budu stručnější "tramtadadááááááááááá" přes to všechno je mi líto, ale na tohle se fakt nedá koukat :( ()

Reklama

Shaleman odpad!

všechny recenze uživatele

Veškeří dětští psychiatři, sociologové, terapeuti a sociální pracovníci hromadně rezignují na své funkce a skáčou z nejbližšího útesu, protože by jinak umřeli hlady. Již nejsou třeba. Stačí si zapnout Barandov a počkat si na Mamuta Štikovýho, který to všechno vyřeší tou nejlidštější formou, jakou jsem kdy viděl. "Já jsem jako vešla a ony zůstaly sedět na gauči, v ruce telefony a vůbec ani nepozdravili jako. Jako já měla chut odejít. Arogantní, sprostý malý zmrdi, který bych okamžitě nakopala do prdele a vyhodila je do nějakýho syfiliidního bordelu, aby věděli co je život!" No, to jsem trochu přehnal. Syfiliidní by ani nevyslovila... jediné dobré je, že je to celý nahraný, takže zas takový kreténi nejsme... no koukáme na to, takže asi jo.... ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Co je to za hroznou trapnou úchylárnu? A proč je tam ta ošklivá divná paní? Kdo, proč a za co jí platí? Stačí "kvalifikace" "podnikatelka"? Svou neodborností by mohla ublížit, pokud by někdo tuto šílenost bral vážně. Vstupenka ke sponzorovi a 20 000 za to, že si pustím domů tuhle zlatokopku, aby se mi montovala do rodiny i do dětí, to je fakt síla a prohra těch, kdo to udělali. A pokud je to hra, patří do odpadu taktéž. ()

Snake.Charmer odpad!

všechny recenze uživatele

Není to dobré pro milovníky čehokoli. To, že do prvního dílu nedokázali zapojit manželku - ani jednou se na obrazovce neobjevila!!! - je největší fail produkce. Potenciální konflikt se tedy nekoná, ani nevidíme onen "reálný" problém, který by měla tato reality show "řešit". Místo toho dostáváme smířlivý shit, ubuleného tatíka od rozpadající rodiny, který akorát lituje sám sebe, a tchyni Štikovou která ve svém buranství není ani zdaleka tak zábavná, jak jsem očekával. Jedno ponaučení mi tento pořad přeci jen přinesl - výlet do čestlického aquaparku je nejlepším lékem pro rozpadající se dysfunknční rodiny. No a stará štika si vydělala a ještě k tomu má pocit, že spasila svět. Velké zklamání, protože potenciál to mělo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama