Reklama

Reklama

Tchyně

(pořad)

Obsahy(1)

Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů (TV Barrandov)

Recenze (96)

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pro úvod bych nejdříve rád pogratuloval Monče Štikové k jednomu z nejhorších hodnocení na ČSFD. Mít 4 procenta na webu, kde mají Paterčata 42 procent, to už je fakt umění - ale teď už vážně k věci. Hodnocení by mohlo být dvojí - záleží, zda to chcete brát jako komedii, nebo jako pořad, který to myslí vážně. Přestože vím, že Monika Štiková to ve svém životě neměla lehké, je třeba pochybovat o jejích schopnostech, radit lidem v nouzi, což by si mělo uvědomit jak vedení televize Barrandov, tak i sama Monika, která se v pořadu tváří tak jistě a zkušeně, že bych si při vypnutém zvuku možná i myslel, že neplácá naprostý píčoviny. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Po každé bouřce přece vyjde sluníčko." Má-li to sluníčko být blonďaté, tlusté a pitomé, tak bych se asi dal spíš na modlení. Já jsem toho z Tchýně moc neviděl, protože tohle pro mě není zábava, ale hysterie v křišťálově čistém provedení a o tu skutečně nestojím. Pokud by se však rodinné problémy daly vyřešit na konci každého dílu rozkrájením ústřední postavy na nudličky, tak bych se do této reality show snad i přihlásil a jsem si jistý, že by měla i výrazně lepší hodnocení než nyní. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takže tu máme ďalší podradný formát, ktorý česká súkromná televízia Barrandov odkukala od slovenských kolegov. U nás to na Markíze už nejaký čas beží. Je to trápne, blbé, primitívne... skrátka klasický tele odpad. Avšak česká verzia je na tom ešte o poznanie horšie. To kde pre boha našli tú vyžratú peroxidovú blondýnu? Nemá ani za mak inteligencie, nemá dostatočnú slovnú zásobu, nemá sebavedomie, nemá charizmu, nemá žiadne odborné vzdelanie. Čo tá chce komu čo radiť? Veď ona sama je zakoplexovaná megera, úbohá chudera, ohyzdný odpad! ()

nikinikiniki odpad!

všechny recenze uživatele

Ta Štiková je fakt neuvěřitelně vtipná :D Je chytrá jak rádio, psycholožka žádná a hlavně, že "dokáže" poradit, protože si prošla údajně těžkým životem... Té pani nevěřím ani nos mezi očima! Jo a taky by neuškodila nějaká práce s logopedem, jelikož její koktání a dosti zvláštní skloňování slov mě fakticky baví :D A taky bylo vcelku zvláštní, když jsem viděla díl s tím, že mají v manželství krizi, mají dluhy atd... Jako první krok bych viděla, že bude společná akce s manželkou a manželem a dětmi, a ne že Štiková si pojede užít do bazénu s jejím manželem a dětmi, načež si uvaří a ona si bude gratulovat, jak stmelila rodinu dohromdy :D Jo a manželka v celém díle nikde! Vcelku by mě zajímal Štikový honorář za tuto skvělou reality show :D ()

McLeader odpad!

všechny recenze uživatele

Za 3 dny stihla paní Štiková, jakožto rodinný vzor národa poučovat o rodinných hodnotách, dojet na koupaliště a uvařit oběd. Gratuluji paníí Štiková. Sama máte několik exekucí a vaše dcera je známá zlatokopka, ale to přeci neznamená že nemůžete poučovat o rodině. Za zmínku taky stojí téměř filmový závěr, při kterém "tchýně" odešla z domu, zatímco otec pronesl motivační řeč a všichni se obejmuli, načež na závěr řekla, že "neví co se po jejím odchodu událo, ale že doufá, že rodiině pomohla". Vůbec to nebylo ve scénáři za podmínku vyzvednutí 20 tisíc korun. Líbilo se mi, jak se tatínek radoval z darovaných peněz a přemýšlel, co si za to asi koupí, když mu to po odvysílání stejně vezmou exekutoři. Čekal jsem, že překoná rekord za nejhorší pořad. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama