Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bankovní loupeži utrpěl vůdce gangu lupičů ztrátu paměti a skončil v psychiatrické léčebně pro zločince. Když se mu po mnoha letech podaří utéct, vydává se po stopě milionů dolarů, které po loupeži ukryl. V patách mu ale je neúnavný detektiv. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

potřeboval jsem se přesvědčit,jestli je tohle opravdu ještě horší než extrémně strašný Escape plan 2 a musím konstatovat že není.Samozřejmě ani tohle neni žádný zázrak a upřímně nechápu co vede Slye k tomu aby se objevoval v podobných filmech,ale tady se aspoň neparazituje a neprzní se povedený první film.Jinak je Backtrace zábavný asi jako libovolný díl Ulice,popřípadě cokoliv kde se poslední dobou objevil Kohák...20% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tentokrát bych asi neviděl problém v Millerovi, ale v dementním scénáři. Krom toho, že je předvídatelný, tak je celý hodně slabý a závěr pak vyloženě dementní. Akce nebyla zas tak hrozná a Sly se před kamerou moc neohřál. Za to příšerný Modine je tam skoro furt. Ten člověk je nesympatický a k tomu neumí hrát. ()

Reklama

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že po Plánu útěku 2 už nebude kam klesat, ale ta režijní partička, která své neumětelské pařáty v posledních letech obtočila okolo kariéry Bruce Willise (a jejich záběr se evidentně rozrůstá), pokaždé umí překvapit. Willis už byl asi málo, tak došlo na Stalloneho. Jistě, nelze céčkovým režisérům vyčítat to, že jim akční veteráni do filmů takhle lezou (bezpochyby nemají pistoli u hlavy, když podepisují kontrakty na "5 mega za 10 minut"). Ale proboha, kdo má zapotřebí točit podobné zhůvěřilosti? Backtrace už ani není ani to dno, tady někdo ještě hodně zapracoval lopatou. Režie nula, v celém filmu asi čtyři lokace, k tomu dvě auta a příběh, který by vystačil na 20 minut. Hotová smrtonosná past na fanoušky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hrůznost jako Plán útěku 2 se sice neopakuje, ale kdyby si tohle Stallone odpustil, určitě bych se nezlobil. Proč jen tihle velikáni nedokážou se ctí odejít :( Je ti 72 chlape, vypadáš skoro na 70 a myslíš že ti někdo uvěří že hraješ aktivního detektiva policejního sboru? Zřejmě i v Americe mají problémy s nedostatkem lidí. Takže Willis, Cage, Seagal a teď už i Stallone. 30% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Od Slye jsem ještě zvědavý na Ramba. Tady se jenom mihne a možná i za to nedám nakonec odpad, protože je to jinak totálně nekompetentní a navíc i nezábavný film. No a kazit si na stará kolena pověst účastí v podobných pochybných projektech snad Stallone nemá zapotřebí. Aspoň jsem v to tedy doufal...10% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo od 29. ledna do 10. února 2018 ve městě Savannah (Georgia, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama