Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer

Recenze (25)

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva, tohle je skvělý. Všechno správně a ještě něco navíc. Je mi jasný, že pár dalších dúlů bude strop a už teď se ví, že bude 2. sérka, takže čekám finále, které bude asi zbytečně natažený a s patřičným klifákem.....ale tohle je na první dojem, zatím to nejlepší co jsem ve 2018 viděl. Jedna z nejslabších pětek které mezi seriály mám, ale proč né, že jo. Za to nadšení s jakým se tvůrci pustili do renesance žánru a nejvyšší televitní úrovni se musí ocenit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jodie Comer si mě loni ve velkém získala svými rolemi ve Free Guy a Posledním souboji a zjištění, že řádí v na první pohled zajímavém seroši, mi vnuklo myšlenku jej zkusit. A po první řade rozhodně zatím nelituju, tenhle hon kočky s myší s peprnou dávkou černého humoru dokáže na večer dost zabavit. [viděno na HBO GO] ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prý poslední dobou nejvíce zabírají filmy s ženskými hrdinkami. Tento však není feministický o silné ženě, ale hrdinka si vybudovala fixční svět tak, aby se mohla všemu vysmát. J zde dětinsky vzdorný humor a hodně klišé z detektivek a špionážních filmů. Tím ale jak jsou obě hrdinky schopné všeho, je seriál nepředvídatelný. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ženská a svěží ozvěna na typicky pánský žánr, kterou vedou famózní výkony psychopatky Jodie Comer a jí posedlou Sandrou Oh. Skvělý mix a vyvážení žánrů tvořící zábavnou jednohubku na denní bingewatch. 80% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju, když se potuluju na HBO GO a vyčmuchám tam něco, co mě bude celej večer bavit. Hlavní psychopatka mě bavila v každý scéně a Jodie Comer se fakt vyřádila. Vyšetřovatelka blbá jak mongolskej traktorista měla seriál svých chováním asi posílat k humoru, ale tím jak extremně imbecilně jednala a tvářila se u toho jak Sherlock Holmes při dialogu s Dr. Watsonem byla její postava pro mě dlouho nejasná, její postavu osvítil až poslední díl. Nicméně Jodie láska největší a už se těším na druhou sérku. ()

Galerie (73)

Reklama

Reklama