Reklama

Reklama

Přes hranici

Trailer

Obsahy(1)

Gloria (Gina Rodriguez) míří do Tijuany v Mexiku, aby navštívila svou nejlepší kamarádku, která se tu účastní místní soutěže o královnu krásy. Během večírku v baru ale její přítelkyni někdo unese a samotná Gloria se zaplétá do nebezpečné hry mezi CIA, DEA a charismatickým, ale bezcitným šéfem drogového kartelu. Gloria, která v sobě objevuje netušené schopnosti, musí ve snaze zachránit svou kamarádku všechny obehrát. Neobejde se bez lstí, vynalézavosti a síly. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Jereme 

všechny recenze uživatele

No je to ,,béčko" ... ale co, to jsem věděl od začátku... Musím říct, že mě to celkem zpříjemnilo sobotní večer, kdy jsem chtěl prostě vypnout... Jsou zde logické chyby, je to klišé, jsou tu wtf momenty? Jasně! Ale pochybuju, že si to někdo pouští z očekáváním, že uvidí film roku s adepty na Oscara pro hlavní i vedlejší roli... V rámci žánru myslím, že příběh odsejpá a i ta Gina Rodriguez je v celku příjemná... takže co? No to co jsem od filmu čekal, jsem i dostal... nic víc nic míň... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

osobně mi tyhle za vlasy přitažené akční béčka nijak nevadí pokud jsou zábavné...Miss Bala bohužel není.Ne snad že by se tady nic nedělo,ale celé je to takové nezáživné a už tolikrát viděné.Navíc se Miss Bala bere smrtelně vážně a to jí taky body rozhodně nepřidává.Když už něco podobného tak radši znova Peppermint...40% ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Mexičani natočili v roce 2011 skvělý film o účastnici lokální miss, která se připlete do přestřelky narco band, načež si ji přivlastní místní boss - syrové realistické, tíživé se skvělou Sigmanovou. A v roce 2019 přišli Američani a natočili tento imbecilní remake v béčkovém stylu a nakombinovali tam ještě DEA a celkově to přizpůsobili náctiletým divákům. Mám sto chutí dát odpad, ale beru, že kdybych neznal původní Miss Bala, tak bych možná dal i dvě slabší hvězdy. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Film typu: Neb jak se vše může posrat, i když vše děláte správně. Sakra, však díky téhle ženě umřelo neskutečně moc lidí, ale co na plat, ona prostě neměla na výběr a za záchranu své kamarádky a jejího sny prostě šla přes mrtvoly. Musela se prát se svým vnitřním já, ale díky své silní vůli nakonec docílila toho, o co nejvíc šlo. 60% ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Jednohubka akoby vysita z pera isteho francuzskeho velkoproducenta (aj) tohoto zanru menom Besson . Francuzsky sarm pre parodovanie sameho seba vsak nehladajme, preto film posobi niekedy az neuveritelne priehladne a staticky. Medzi dvoma az troma hviezdami.... avsak v dnesnej dobe sa tocia aj daleko horsie filmy tohoto zanru... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Gang objavujúci sa vo filme nesie názov "Estrellas" a jeho logo tvorí písmeno "e" spojené s malou hviezdičkou. Estrella je španielsky výraz pre hviezdu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama