foto

Gina Rodriguez

  • nar. 30.7.1984 (36 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Carmen Sandiego: Krást či nekrást (TV film)
Kajillionaire
Scoob!
2019 Někdo skvělý
Přes hranici
2018 Annihilation
Sharon 1, 2, 3
Yeti: Ledové dobrodružství
2017 Ferdinand
Šťastná hvězda
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Návrat domů
2015 Wild in Blue
2013 Enter the Dangerous Mind
Sleeping with the Fishes
2012 California Winter
Filly Brown
2011 Go for It!
2010 Moje super psycho úžasné šestnáctiny 2 (TV film)
Naše rodinná svatba
2008 Calling It Quits

TV seriály

2021 Carmen Sandiego (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
další epizody (5)
2020 Diary of a Future President (TV seriál)
Two Party System (E10)
State of the Union (E09)
Matters of Diplomacy (E08)
další epizody (10)
Carmen Sandiego (TV seriál)
The Jolly Good Show Caper (S03E05)
The Masks of Venice Caper (S03E04)
The Haunted Bayou Caper (S03E03)
další epizody (5)
2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
The Deep Dive Caper (S02E10)
The African Ice Caper (S02E09)
The Stockholm Syndrome Caper (S02E08)
další epizody (19)
Big Mouth (TV seriál)
Super tlamy (S03E11)
Skandální odhalení: muzikál! (S03E10)
Žebříčky (S03E08)
další epizody (5)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Two Left Fins (S02E20)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter One-Hundred (S05E19)
Chapter Ninety-Nine (S05E18)
Chapter Ninety-Eight (S05E17)
další epizody (19)
2018 Big Mouth (TV seriál)
Líbej nebo sdílej (S02E09)
Temná strana prsu (S02E08)
Chlapské město (S02E07)
další epizody (8)
Elena z Avaloru (TV seriál)
The Tides of Change (S02E16)
Song of the Sirenas (S02E15)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
další epizody (10)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake a Amy (S05E22)
2017 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (20)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (21)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (21)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (9)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Párty skončila (S02E05)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Rychlé stroje (S04E10)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Why Can't You Read Me? (S01E13)
Mentalista (TV seriál)
Růžové šaty (S04E08)
2010 Army Wives (TV seriál)
Evasive Maneuvers (S04E06)
Guns & Roses (S04E05)
Be All You Can Be (S04E04)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Subway (E16)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Enemy (S15E10)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Velké pondělí (S02E14)
Setkání (S02E12)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2013 Habla Women (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Někdo skvělý

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Diary of a Future President (TV seriál)
2019 Charmed (TV seriál)
Witch Perfect (S01E11)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-Two (S05E01)
2018 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-Four (S04E10)

Host