foto

Gina Rodriguez

  • nar. 30.7.1984 (35 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Scoob
2019 Přes hranici
Someone Great
2018 Annihilation
Sharon 1, 2, 3
Yeti: Ledové dobrodružství
2017 Ferdinand
Šťastná hvězda
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Návrat domů
2015 Wild in Blue
2013 Enter the Dangerous Mind
Sleeping with the Fishes
2012 California Winter
Filly Brown
2011 Go for It!
2010 Moje super psycho úžasné šestnáctiny 2 (TV film)
Naše rodinná svatba
2008 Calling It Quits

TV seriály

2019 Carmen Sandiego (TV seriál)
The Deep Dive Caper (S02E10)
The African Ice Caper (S02E09)
The Stockholm Syndrome Caper (S02E08)
další epizody (19)
Big Mouth (TV seriál)
Holky jsou rozzlobené taky (S03E02)
Můj chlupatý Valentýn (S03E01)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter One-Hundred (S05E19)
Chapter Ninety-Nine (S05E18)
Chapter Ninety-Eight (S05E17)
další epizody (19)
2018 Big Mouth (TV seriál)
Líbej nebo sdílej (S02E09)
Temná strana prsu (S02E08)
Chlapské město (S02E07)
další epizody (8)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
další epizody (10)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake & Amy (S05E22)
2017 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (20)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (21)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (21)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (9)
2013 Longmire (TV seriál)
Party's Over (S02E05)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Rychlé stroje (S04E10)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Why Can't You Read Me? (S01E13)
Mentalista (TV seriál)
Růžové šaty (S04E08)
2010 Army Wives (TV seriál)
Evasive Maneuvers (S04E06)
Guns & Roses (S04E05)
Be All You Can Be (S04E04)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Illegal (S18E08)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Enemy (S15E10)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Someone Great

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Witch Perfect (S01E11)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-Two (S05E01)
2018 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-Four (S04E10)

Host