Reklama

Reklama

Štiky

(pořad)

Obsahy(1)

Možná jste už o nich někdy slyšeli. Štikovi a Koktovi. Mají starosti, sny, lásku i radosti. Je to jedna velká emocemi nabitá rodina. A pokud jste si mysleli, že už vás nic nemůže překvapit, tak tahle rodina vás vyvede z omylu. Tohle není žádná reality show, tohle je realita. Skutečný příběh neskutečné rodiny. Nenechte si ujít napínavou telenovelu z českého rybníčku. (TV Prima)

(více)

Recenze (154)

mira007 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem deset minut a už dlouho jsem u ničeho neoněměl úžasem... respektive šokem. Reality show , kde jedna bizarní rodinka se hádá, křičí a útočí na sebe mezi sebou. Hodně těžkej bizár, který po psychiatrické stránce něco vypovídá o účinkujících a bohužel i o divákách, kteří to berou vážně, jestli někdo tady takový běhá. Jedna hvězda z marketingového hlediska za upoutání pozornosti. ()

tlesk odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivně je to děs a smutná ukázka toho, co jsou někteří lidé schopní obětovat pro publicitu a hru na "české reality typu Kardashians." Subjektivně to je ale hrozná prdel. Hlavně když si k tomu s kamarádem načnete flašku rumu a spolu se u toho cynicky chlámete. Po vystřízlivění ale musím říct, že je mi líto toho dítěte, který je očividně trošku opožděný a z tohohle prostředí si odnese leda tak celoživotní trauma. Na rozdíl od ostatních totiž asi nerozliší, že to není tak úplně realita, žejo... ()

Reklama

amalia odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem, kromě reklamy na pořad, ten vyskakoval leckde, ale ten jednoduchý Slovák, nějaký prosťáček, snad má aspoň základní školu, se asi domnívá, že právě udělal díru do světa....matka se lepí na nějaké mladé zoufalce, zoufalé je to oboustranně, dům roztomile kýčovitej, styl Kočka, blond vlasy by si mohla aspoň zastřihnout sama, když nemá kadeřníka, nehty od Vietnamců....tlustá sestra, taky dílo, taková sestra Popelky, no myslím, že manžela Štiky se někdo po tom pořadu z lítosti ujme, když i ten Kajínek má paní doktorku, psycholožku...nejnormalneji působil pes.... ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

TV Prima si celkem nedávno rozjela svojí vlastní sérii Hvězdných válek...v první epizodě zvané Nová Beznaděj nám během Polcie v akci naservírovala hysterickou rádoby realitu s vojáky impéria v hlavní roli.Jelikož se úspěch dostavil,následoval druhý díl Kajínek vrací úder,který nám přiblížil jak složité to má moderní Robin Hood,který bohatým bral a na chudé sral.No a jelikož ani to nestačilo a divák lačný bahna chtěl víc,přichází prozatím závěrečný díl trilogie s názvem Návrat štiky,kde se klan skorem vyhynulých multiretardů snaží za každou cenu dokázat,že tím největšém retardem pod sluncem je právě on a nikdo jiný.Přitom je od začátku jasné...spolier alert...že většího retarda než princeznu Moniku Orgánu prostě najít nelze...velkým plusem budiž to,že po shlédnutí libovolně dlouhého úseku musí každý zaručeně získat pocit že je vlastně úplně normální... ()

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Sracky sracky a same sracky v kombinaci s totalnimi idioty bez zubu, bez mozku a nekteri jedinci navic vyzrani jak prasata! Celou hodinu jen krik a krik a krik a opet same sracky!!! Lide, kteri tady hodnotili vice bez jednou hvezdou, dokonce az peti hvezdami, by si meli nechat udelat vysetreni. A pokud je to ironicky, pak se neni cemu divit, kdyz prumerne hodnoceni neodpovida realite ... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Na premiérový díl se 23. 4. 2018 dívalo 298 000 diváků ve věku 15-69 let. O týden později sledovanost poklesla na 241 000, 7. 5 .2018 se na třetí díl dívalo 262 000 diváků. S ohledem na pokročilou hodinu začátku pořadu (21:30) představuje share přes 11% pro komerční televizi solidní výsledek. Share prime timeového Modrého kódu (od r. 2017) se pohybuje okolo 20 procent. (klukluka)

Reklama

Reklama