Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vysoce postavení manažeři vymění obleky za montérky, počítače za lopaty a porady v klimatizovaných kancelářích za kmitání na nejnižší možné pozici vlastní firmy. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by bez tohoto pořadu nezjistili nikdy! Kdo z šéfů se znemožní, kdo naopak zaboduje? Koho z podřízených čeká odměna, kdo naopak dostane padáka? Televizní fenomén, který patří mezi nejúspěšnější světové formáty, míří poprvé na české obrazovky! Televize Nova uvede formát Undercover Boss v českém prostředí pod názvem Utajený šéf. Pořad představuje vysoce postavené manažery, kteří týden pracují v utajení ve svých společnostech. Na pět dní se vmísí mezi své zaměstnance a zjistí, co by se bez tohoto pořadu nikdy nedozvěděli! Diváci tak budou mít možnost sledovat jedinečné vztahy mezi šéfem a zaměstnanci... Utajený šéf neboli Undercover Boss vznikl ve Studiu Lambert. Česká verze show vznikla na základě zahraniční licence od All3Media International Limited z Velké Británie. Jedná se o nejpopulárnější show v americké televizní historii, kterou sledovalo neuvěřitelných 38,5 milionů diváků a získalo několik ocenění Emmy. Od roku 2010 bylo v USA odvysíláno celkem osm sérií s více než sto epizodami a tento pořad zařadilo do vysílání přes dvě stě zemí po celém světě. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Proletáři všech zemí, spojte se! Zhoďte své okovy! Když k vám přijde pracovat někdo, kdo se nápadně podobá někomu z vašich nejvyšších šéfů, jenom má třeba kníra navíc, tak ho společnými silami odlovte a zatáhněte do skladu nebo do přípravny a tam mu dejte sadu, dokud nepustí, kdo je a co tou maškarádou vlastně sleduje. Určitou nápovědou by vám mohlo být, že je dotyčný obklopený televizním štábem a chatrnou krycí historkou. Ale chuděrky lopaty mají jen omezený lopatský intelekt, buržousta nerozpoznají a u finálního odhalení pak mají dětinskou radost z imbecilních dárků. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Podle zahraničního formátu Undercover Boss, vysílaném po celém světě. Vypadá to zábavně a užitečně, šéf mezi lidma žasne nad nedostatky. Ale nebude se až se z podivína stane zase kravaťák a odejdou kamery po pár měsících mstít? Nevýhoda je, že zaměstnancům je řečeno, že se o ovém zaměstnanci točí dokument o nezaměstnanosti, ale přesto se před kamerou stylizují. ()

Reklama

patmull 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, jaký jsou reality show trash i ve světě a ne tak ještě u nás. Nova důstojným zpracováním tohoto pořadu ale docela příjemně překvapila. Myslím, že je to docela dobrý způsob, jak ukázat, že i obyčejnou práci lze vykonávat s nasazením, odhodláním a nemusíme být v tomhle našem mindrákově jen všichni na sebe nasmolení. Ony ty obyčejné životy a práce stejně nabízejí lepší příběhy než ty z filmů a knih, pokud vyberete správné lidi a to se zatím producentům docela dařilo. Snaží se vybírat zajímavé osobnosti s životním příběhem a ne asociální psychopaty, idioty a exhibicionisty jako v Prostřenu a podobných reality show pro lobotomické případy. ()

GeminiK odpad!

všechny recenze uživatele

Reklama jako nosič reklam. Hodnotím 5.díl IV. řady s majitelem pekárny Srnín. Přišlo mi to spíš jako reklama na osobu Josefa Bukovského jako empatického dobráka a úspěšného podnikatele co má koule na opravdové životní výzvy. Jako zaučující se vybírají problematičtí pracovníci, a nebo lidé s tklivým životním příběhem nad kterým se “šéf” před kamerou dojímá. Víc už se rozepisovat nebudu, ale modří už vědí. Ještě dovětek: když pár minut v Loskutákovi stojí 100 litrů, kolipak asi stojí tahle šaškárna. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

To je zase něco. Nezáživná "doku" reality show, která spíše než cokoli jiného připomíná reklamu na firmu "utajeného šéfa". Nova opět dělá úspěšně z diváků blbce a do toho přidává oblíbenou nováckou ingredienci, tedy deset kilo patosu za minutu. Jednu hvězdičku dávám za to, že to není na úplném dně žumpy, které se v posledních dnech opět prohloubilo. [Hodnocení se vztahuje k 2. dílu, ale nedělám si iluze, že by se další díly nevezly na stejné vlně...] ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • V 1. epizodě 5. série se objeví 2 slavní čeští kuchaři – Jan Punčochář a Zdeněk Pohlreich. Ve stejné epizodě také zazní znělka z počítačové hry „Grand Theft Auto: San Andreas“ (2004). (DominatorCZ)
  • Aby nikdo ze zaměstnanců nepoznal během natáčení svého šéfa, který v rámci pořadu zjišťoval v přestrojení nedostatky ve firmě, eliminoval se počet zasvěcených lidí. „V rámci reality show Utajený šéf se nejedná o žádné hrané scény. Nikdo, kromě šéfa a jeho rodiny, nevěděl o tom, co se ve skutečnosti natáčí,“ říká Bohumila Skalická. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)
  • Přítomnost kamer a štábu byla zaměstnancům od začátku vysvětlena tak, že jde o natáčení dokumentu o dlouhodobě nezaměstnaných. [Zdroj: blesk.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama