Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Keď sa pozriem na „Búdka bozkov“ tak, že tvorcom išlo o natočenie „jednohubky“ bez žiadnych konkrétnejších cieľov, tak samotný výsledok mi v podstate nevadí. (S nápadom a významom „búdky bozkov“ sa každý musí vysporiadať sám, účel, pre ktorý bol realizovaný, však je pekný.) Je to jeden z klasických teenage romantických príbehov takmer so všetkými klasickými ingredienciami. Celé je to však príliš americké, v niektorých veciach príliš idealizované. Chémia zaľúbenosti medzi J. King a J. Elordi prekvapivo funguje (hlavne nerobiť ťažkú hlavu z nevyrovnanej telesnej výšky postáv), podobne ako chémia priateľstva medzi J. King a J. Courtney. Za mňa dva a pol (takže podľa matematiky ČSFD za slabé tri) aj v tom duchu, že príbeh plánujú pokračovať. P.S.: „Počul som zvuky.“ „Pozerala som porno.“ „Môžem sa pridať?“ Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Royaldell 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od the Kissing Booth nečekala v podstatě nic,byla jsem velmi příjemně překvapena! Sice mi samotný děj připomíná historku z wattpadu,ale neskutečně se mi to líbilo! Jo,je to odreagovačka pro teenagery,takže určitě nečekejte něco převratnýho..Ale celkově to prostě působí dobrým dojmem,ať už je to teda krásným (!) mužským hereckým obsazením (za mě vede Noah) nebo hlavní Joey King,která je prostě skvělá. Můj věk se tu vidno projevil.. Tipuju,že za takových pět let bude The Kissing Booth kultovní teen movie jako Mean Girls nebo Deset důvodů,proč tě nenávidím. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku to bolo celkom zabavne, no to jedno pravidlo bolo fakt odveci nelogicke. Chalanisko bol az neprijemne namotany na to pravidlo a tym sa to trosku same degradovalo. Aspon v mojich ociach. Baba mi pripominala Cuky, ci Luky, takze vzdy ked sa smiala som mal pred ocami tu slovensku herecku co hrala v reklame na Jar. Ku koncu ma to uz fakt otravovalo, ale ako znamy masochista som to dopozeral do konca, aj ked to bolo citatelne ako slabikar. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Více, proč mám ráda filmy z osmdesátek? Přestože tam jde vlastně o to stejné jako v tomhle filmu, nějak se mi to zdálo dřív jednodušší, čistější a vlastně i romantičtější. Že jsem starší s tím nemá nic společnýho. Nebo jsem jenom už unavená z pohledu na osmnáctileté studentky oblečené jako coury po několika plastikách. Ano, moje nejoblíbenější komedie jsou od "Brat Pack" a podle mě komedie v tom správném slova smyslu zemřeli s miléniem, potom to šlo všechno do kopru. Tedy, někam sem. Bohužel  :( ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Zapínala jsem to jen s malým očekáváním, možná proto mě to mile překvapilo. Jo jasně. Předvídatelnost, kýč - je to tam. Ale tak jsem se celkem zasmála. Jen by mě zajímalo, zda při castingu dál někdo dva hlavní hrdiny k sobě. Ten výškovej rozdíl mě občas fakt rušil. :D a třeba na konci jsem měla pocit, že mladší sestřička doprovází staršího bráchu. Dvojce určitě šanci dám. 3,5* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Joel Courtney (Lee) si hned první den natáčení rozsekl bradu. Stehy jdou vidět například ve scéně s hamburgerem. (pityty)
  • Počas záverečných titulov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama