Reklama

Reklama

Ouija House

Trailer

Obsahy(1)

Laurie (Carly Schroeder) pozve pár přátel na chatu své matky. Tam ji přivítá teta Samantha (Mischa Barton), aby jí pomohla s knihou, na které právě pracuje. Večer chtějí uvolnit atmosféru, a tak si zahrají Ouiju. Jenže tady vládne pouze jeden duch a ten jim nedovolí odejít, dokud si nezahrají jeho hru! V ní Laurie řekne vše o čarodějném klanu jejich rodiny i o zlém čaroději, kterého uvěznili předci pod domem, aby nemohl ublížit světu. Jenže zlo ještě neřeklo své poslední slovo a mladá čarodějnice bude muset bojovat do posledního dechu! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

kingik 

všechny recenze uživatele

Um skládat malířskou čepici z novin se bude náramně hodit, ačkoliv na lepení tapet přece jen nedojde. Od poloviny filmu je to hlavně o strhávání tapet. Prokletý dům se stejně nevyplatí zvelebovat, pokud ovšem budoucího zájemce neuchvátí pěkné nohy Carly Schroeder. A zdaleka není jedinou úchvatnou akvizicí v pestrém leporelu známých hereček. Bohužel ani jedna z nich nepředvádí kvalitní herectví. Záliba Tary Rajdy účinkovat v levňoučkých filmech dosáhla tímto svého vrcholu. Ona je na scéně jen pomálu, rozsah její role je nevelký oproti plastikám, po kterých vypadá stále hůř, takže vytýkat jí její antiherectví nemá ani smysl. To taková Mischa Barton už by si klidně nějakou tu anticenu zasloužila. Prostě hrála hůř než Pavel Mang v Cirkusu Humberto. Lehce v nepořádku byla i veteránka Dee Wallace, jejíž vteřinové závěrečné posednutí bylo už skutečně na pováženou. Největší kus "herectví" ovšem absolvovala kakaová Grace Demarco, jejíž zabarvení hlasu po posednutí duchem by netrumfl ani Mirek Moravec, snad jen kvalitní death metalový pěvec. Oživením bylo i její počmárané tělo písmeny, ačkoliv nejsem na černé hadice, plus spolknutý kámen, patrně vltavín. Návštěva prokletého domu mně nepřišla až tak marná, neb jsem odkoukal techniku, která se mně jistě bude hodit pro budoucí seškrábování tapet, Carly Schroeder bych se rád poptal, čím si holí nohy, že je má tak unikátně lesklé, a kameraman i osvětlovač si také vedl zdárně. Vše je dostatečně viditelné a neutápí se to ve tmě, i když je to jen obyčejně nasnímané. Oproti tomu bude diváky rušit laxní až amatérské provedení mnoha scén, přičemž Ben Demaree by tento nedostatek i odstranil, kdyby se mu dostalo více financí. Takže blbnutí v Ouija baráku má svá pozitiva i negativa. Určitě je nepovažuji za tvůrčí nezdar. 6/10 ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako co? 3 kamarádi a jedna posedlá ženská chodí po baráku a ta posedlá jim dává hádanky,když neuhodnou někdo umře, když uhodnou nic se nestane a kdyby náhodou nechtěly hrát tak stačí zakrýt jedno ze 4 písmen slova Roka (tak se totiž jmenuje čaroděj co chce jít z říše mrtvých na náš svět ) a hra se vynuluje. Takto se to několikrát opakuje cca 2 lidi umřou (jeden se zastřelí a jednoho zabijou střepy zrcadla) a zůstanou jen dva, aby na konec jedna z přeživších zjistila, že ta hra pokračuje dále. Herecké výkony těžká bída gore kromě tohle chlápka se střepy v držce žádné a zápletka je stupidní. 5 procent za Mischu Barton , která mě přijde, že tam podala nejlepší herecký výkon a dá se na ni dívat aspoň. Jinak režisér má za sebou 4 filmy z toho 3 jsou v černých barvách a jeden se tak tak drží v modrém pásmu má 31 procent. Možná by neuškodilo kdyby to zapíchl a věnoval se něčemu co by mu mohlo jít lépe. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Taková příprava před malováním. Jenže strhávat tapety jen tak je docela vopruz, tak si to parta mládežníků zpestří hrou, která obnáší hulákání a pobíhání po baráku. Nejblíž k hororu tady má Tara Reid, který už nepomůže všechen make-up světa. Pokaždý mě překvapí, jak jsem blbej, když u podobnejch věcí čekám, že to tak hrozný nebude. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když má americký snímek „Ouija House“ nějaký ten docela dobrý nápad, pořád je to ouija klasika, kde jde jenom o to, že použitím desky se probudí něco zlého, co chce ubližovat. Čekáte na to, co se stane, ale ono to není moc zajímavé. Film „Ouija House“ v sobě nemá nic explicitního, aby alespoň zaujal, rozhodně pak v sobě nemá nic děsivého, aby dokázal alespoň trochu vystrašit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tara Reid vs Micha Barton. Anorexia vs bulímia. ˇťažký súboj medzi dvomi skrachovanými herečkami, kedysi kráskami, teda Tara kedysi určite ušla. Medzitým jej pri vyhladzovaní čela zdvihli obočie minimálne o 3 centimetre nad oko a v aktuálnej kondícii je vhodná naozaj len do hororu. Vyperoxidovaná Mischa ešte celkom ušla. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama