Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Natočené podľa klasickej šablóny DC animovaných komixov plus selfie a miestami ľahkovážnosť medziľudských vzťahov, inokedy pokus o hĺbku, ktorý však nemá veľa priestoru. Hlášky sú ľahké, nie kultové. Film ľahko vyšumí z hlavy. Chýba tomu zmysluplnejší a zaujímavejší konflikt a hlbšie sa ponorenie do postáv. Po Batman v Superman: Dawn of Justice asi lepšia adaptácia už nebude. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších DC animáků. Skvěle vykreslení postavy, kde i ten humor mě hodně bavil, hlavně když je na scéně Flash, tam se většinou používá humor a stojí za to. Cyborg: Můžeme schůzi přesunout na večer. Flash: To nemůžu. Večer máme nácvik večeře. Manhunter: On hraje v nějaké hře? Batman: Žení se...... tak nějak. Superman je tady naprosto výborně vykreslen, krásná ukázka je scéna když zachrání kluka a ten ho na oplátku obejme, to mi opravdu zahřálo u srdce a cítil jsem, že opravdu sleduji postavu Supermana, jelikož ve filmu Muž z oceli, to není zcela ten Superman jak ho známe, i přesto se mi ve filmu líbil, ale tady v animovaném zpracování nemám co vytknout. Za nejlepší scénu považuji tu, ve které se samotná Wonder Woman utká s Doomsdayem. Měl jsem přitom husinu, což bych u animáku nečekal. I to jak se ji zničí ten kovový cop, parádní. Film má 4 post-credit scény, takže vydržte i na titulky, myslím si, že to krásně láká na pokračování na které jsem zvědavý. DOPORUČUJI VŠEM FANOUŠKŮ DC, PECKA! P.S. Odkaz na Supermana Richarda Donnera mega potěšil. Lois: Držím tě. Superman: Ty držíš mě? Ale kdo drží tebe? :) ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč má Superman takový (tedy ty máš ale pěknou držku, haha!) divný xicht. A poněkud to zřejmě přehnal se steroidy. Blééé. Též nechápu, proč to má znělku jako hrané DCEU filmy a proč to nemá vizuál, dle super předlohy, které tohle sahá tak do půli lýtek a kde se autoři vykašlali z 90% na předlohu a většinu děje si prostě vycucali z prstu. Nechápu. Snad bude 2.díl lepčí. Takže nejlepší na celém tomto dílku jsou ony 4 mezi a potitulkové scény. To je ovšem zatraceně málo. Jo a Doomsday vypadá jako něco, co vypadlo z Dinobotů a ne jako Důmsdej, jak má vypadati. Ve Smallville byl o 100% lepší a možná i v tom BvS. Kašlete na instinkt, jděte do comicsu. Dostanete nářez, jaký se jen tak nevidí. P.s. na Superman/Doomsday z 2007 to nemá ani náhodou! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle strčí 99 procent Marvelovek do kapsy jak nic. Má to kvalitní scénář postavy i děj. Závěrečné destrukce jsou na hodně kvalitní úrovni a takový Michael Bay by se od toho mohl učit nemluvě o brutalitě což je na animák něco nevídaného. Hvězda dole za Flashe a pokus o humor kdyby tam na konci chcípl dám pátou hvězdu bez váhání. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úprimne netuším, prečo je táto dlhé roky očakávaná adaptácia jedného z najslávnejších komiksov presunutá do súčasnosti a pobehuje tam Justice League z aktuálnej kontinuity animovaných filmov. Výsledok je pomerne mdlý komiksový animák s riedkym dejom a prebytkom humoru, akcie a bočných línií, ktorý zapadá skôr do šede tých priemernejších filmov v rámci animovaného DC univerza, než medzi klasiky ako bola napríklad adaptácia Dark Knight Returns. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama