Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 4

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (123)

klukluka 

všechny recenze uživatele

S JCVD se setkávám po delší (asi poměrně dlouhé) době, protože se stihnul proměnit ve starýho vyžilýho dědka a já nad tou proměnou vlastně žasnu ještě teď. To ho před ní neuchránil ani všechen ten sport? Co se pak má stát se mnou? Raději na to nemyslet. Fakt, že ho takhle namaskovali, si nepřipouštím. Kdo by měl zájem na tom, aby táta nějaké osmileté holčičky vypadal jako zombie..? Pocitově procenta dolů. Ale klidně bych za to i naděloval, pokud by ten film byl poctivej jako Jean Claudovy vrásky, jenomže on byl tak jednoduše přímočarej, ta jeho postava tak ochotně spolupracovala s policajtama, že se mi to nechtělo líbit. A možná jsem dnes jen neměl náladu na takovou depku. Když byl JCVD mladík, tak bylo všechno tak jednoduchý a samozřejmý a najednou se mám smířit s tím, že v zájmu uspokojení nejnutnějších potřeb musí jeho postava vzít sebehorší job a nechat se kvůli němu mlátit hlava nehlava, protože jinak ani nezaplatí dceři školu. Mi prostě nesedlo to JCVD poraženectví. Míval jsem ho rád jako vítěze. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě hodně velký milý překvápko a i když v tom bude samozřejmě nostalgie, tak tenhle tip filmu mu prostě sedí. Van Damme ukázal, že ještě nepatří do starýho železa a dokáže překvapit. Zároveň si dokáže udržet jistou úroveň a není to totální průšvih, jako třeba u Seagala, který je prostě v posledních dílech směšný. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Lukas (Jean-Claude Van Damme) pracuje v nočním podniku jako vyhazovač, ale při jednom zásahu se stane nehoda a je propuštěn. Lukas se stará o dceru a proto přijme práci ve striptýzovém klubu, ale ozve se policie a vše se maličko zkomplikuje... Příběh je vyprávěn v pomalém, realistickém tempu a divák by si mohl skoro myslet, že se pro námět čerplo ze skutečné události. JCVD zkouší nové věci a v tomhle případě to nedopadlo vůbec špatně. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Na rovinu! Jestli Žán trošičku zmoudřel, uvědomil si jak vypadá a kolik mu je, tak klobouk dolů a zároveň palec vzhůru! I když jsme na něm jako caparti v devadesátkách vyrůstali a já ho uznávám a fandím mu, tak poslední jeho filmy cca 10ti let vypadají dost komicky. Konečně film s dědkem bez otoček a karate. Solidní syrový drama, který dokáže vybudit i nějaký ty emoce a napětí. Za mě jo. Na Van Damma ta role opravdu jak ušitá! Příjemný překvapení! 65% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádná odbornice na rozbor každé prkotiny The Bouncer, nicméně jsem tady skoro od začátku věděla, kam se to bude ubírat. Jediná docela podstatná věc na konci je pro mě otazníkem. Zarytá VanDammovka také nejsem, ale když jsem četla ty jeho tři životopisy, tak mu jednu hvězdu přihodím, páč se mu například taky líbí Pretty Women…….a má rád vážnou hudbu... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)
  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)

Reklama

Reklama