Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 1

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (123)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Další případ, kdy si upadající herecká akční ikona dokázala vybrat snímek, jenž nezapadá do vod průměrnosti a ještě hlouběji. Lukas je poctivé akční drama, ve kterém Van Dammovi jeho postava dobře sedla a zahrál ji přesvědčivě. Občasná akce potěší, je syrová a nevyšperkovaná, takže působí i poměrně realisticky. Obdobný film (co do kvality) bych přál i Schwarzeneggerovi a Stallonovi, kteří se poslední roky tak trochu plácají v šedivých počinech (pravda, že Sly má svého Creeda a Rambo 5 se mi osobně dost líbil, ale ostatní výtvory nic moc). Samozřejmě, že i Seagal či Lundgren by takto zdařilý snímek uvítali. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ve finále horší, než jsem čekal a nebýt solidního konce, šel bych asi ještě níž. Příběh není nějak originální, zápletka přímo tuctová a nad některými nelogičnostmi zůstal můj rozum stát. Takže jen za závěrečné rozuzlení, figuru Žána a krapet z nostalgie dávám za tři. A rychle končím, nebo si to zase rozmyslím. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jasný 4 hvězdy. JCVD zde po dlouhé době (od Expendables 2) předvádí skvělý herecký výkon! Teď si říkám, jestli není škoda, že v 90 % jeho rolí nechává vyznít jenom jeho high-kicky. Protože on evidentně umí hrát. The Bouncer si mě svou ponurou a potemnělou atmosférou získalo a je vidět, že to měli na starosti Frantíci. V USA podání by to určitě takhle dobře nedopadlo. Líbilo se mi, jak byly dodržovány mateřské jazyky všech postav. Slyšet JCVD v jednom filmu mluvit francouzsky a anglicky bylo fajn. 77% ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Pre JCVD ide o celkom netypickú snímku a určite sa nejedná o akčný film. Ja to vnímam skôr ako mix rôznych prvkov drámy, thrilleru a krimi. Pri pozeraní som si neraz spomenul na tvorbu geniálneho Fabiána Bielinského, konkrétne na snímku El Aura z roku 2005. Jej kvality Lukas síce nedosahuje, už len preto, že príbeh nie je ani zďaleka tak sofistikovaný. Rozprávačské tempo a štýl sa však nesú v podobnom duchu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

JCVD který neurazí. Obrovská snaha nenatočit debilní film je znát (už jen proto že jsem tam nikde nezahlédl protekčně protlačeného synáčka). Dokonce ani neleze za každou cenu divákovi do zadku "očekávaným vývojem" (netvrdím, že je to nečitelné brilantní dílo, nicméně to, že se s toho nevyklube romantická chujovina oceňuju) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)
  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)

Reklama

Reklama