Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Lepage zná svou ženu Françoise velice dobře. Chrání ji a dává na ni pozor. Jako její pán ji drží dál od všech “motýlů,” kteří se k ní snaží přiblížit. Françoise si je vědoma své krásy, cítí touhu v pohledech dychtivých mužů. Je si však jistá, že s Jacquesem je to jiné. (Cinemax)

Recenze (5)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ad absurdum dotažené podobenství, čeho je schopný muž, aby si udržel ženu, poté co ztratil schopnost činit ji šťastnou. Z hloubi duše by tomu mohly rozumět desetitisíce žen zavřených do zlatých klecí bezduchého konzumu. Působí to zdánlivě amatérským, jednoduchým dojmem, je to ale pouze záměrně strohé, aby vynikly jemné, nevyřčené nuance. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Skicovitě načrtnutý scénář, francouzsky lehké provedení. Mnoho sexu s elegantní štíhlou dámou...(max.50%) ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Ten samotný konečný závěr tomu zvednul vizáž.Takže co si můžete myslet o ženských,který se tahaj s každým,hlavně když jsou prachy.Zde by se našel případ,proč se některý ženský tahaj se starým páprdou doktorem,který svý soky slušně řečeno pošle do postele a předepíše nějakou tu medicínu,aby už navždy na tu krásku zapomněl.Je jen jeho a žádný čumendo nebude.Ke konci zrychlená je hrozně na oko a střihem jste o míle daleko.Jednou to moc nepochopíte a někdy zas díky skvělému Greggorym si rochtáte v sexuálním náboji "nosánkové" Moanna Ferré.Ta psychologická rovinka klidně mohla být ještě víc peprnější.Výsledek Vám přijde,že Françoise je jen rajda co neví co od života chce a jakýho hlavně chce.Tímto dostává ve finále snímek menší přesah,že doktor si vybral zas tu špatnou a jeho činy už jsou jen kapkou v moři.70% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

chlap ač doktor ,sám s diagnozou těžkého psychopata.Smysl jeho života :na tu mi nešahejte ,ta je moje.....Jeho stařecké ruce na mladém těle.... ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Pro jednou nadhodnotím, film si dle mého názoru zaslouží vyšší hodnocení! Totální psycho a závěr mě příjemně překvapil. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama