foto

Pascal Greggory

  • nar. 8.9.1953 (63 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Glacé: The Frozen Dead (TV seriál)
Sculpt
Section zéro (TV seriál)
Tout de suite maintenant
2014 Le dos rouge
Moje milá Viktoria
2013 Le métis de Dieu (TV film)
2012 Bye Bye Blondie
2010 Le Mariage à trois
Obávané místo (TV film)
Rebecca H. (Return to the Dogs)
Sladké zlo
Vzdálená čtvrť
2009 Herečky na scénu!
Neberte to osobně
Zazděná
2008 Geliebte Clara
Nuit de chien
2007 Edith Piaf
Francie
2006 Obracečka not
Odpusť
2005 Gabriela
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
Bottes, Les (TV film)
2003 Jeho bratr
Phèdre (TV film)
Raja
2002 Cesta
Vosí hnízdo
24 hodin ze života jedné ženy
2001 Un ange
2000 Pourquoi se marier le jour de la fin du monde?
Věrnost
Zmatené vztahy
1999 Čas znovu nalezený
Johanka z Arku
1998 Amis de Ninon, Les
Všichni, kdo mě mají rádi, pojedou vlakem
Zonzon
1997 Lucie Aubracová
1996 Dans la solitude des champs de coton (TV film)
Emma - Première mission (TV film)
1995 Des mots qui déchirent (TV film)
Dítě jako dědictví (TV film)
Rivière Espérance, La (TV seriál)
1994 Comme un air de retour
Královna Margot
1993 Attendre le navire
Strom, starosta a mediatéka
Touha po zlatě
1992 Temps et la chambre, Le (TV film)
Villa mauresque
1990 Hamlet (TV film)
1989 Jeux de société, Les (TV film)
1988 Couleur du vent, La
Chevalier de Pardaillan, Le (TV seriál)
Volání ráje
1987 Rosette cherche une chambre
1986 À nous les beaux dimanches (TV film)
Bois ton café, il va être froid
1985 Nuit porte jarretelles, La
Rosette vend des roses
1984 Deux filles sur un banc (TV film)
Rosette prend sa douche
1983 Grenouilles
Na příkaz krále (TV film)
Pauline na pláži
Rosette sort le soir
1982 Crime d'amour, Le
Chassé-croisé
Ideální manželství
Lys, Le (TV film)
1980 Catherine de Heilbronn (TV film)
1979 Sestry Brontëovy
1978 Flammes
Mitzi (TV film)
1977 Madame Claude
1976 Nejcennější co mám

Dokumentární

2009 La traversée du désir
2006 Contes secrets ou les Rohmériens, Les (TV film)
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
1995 Patrice Chéreau, Pascal Greggory, une autre solitude (TV film)

TV pořady

2009 Cinémas (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace