Reklama

Reklama

Je načase niesť následky. (HBO Max)

Recenze (20)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedno velké pompézní nablýskané nic. Jak první sezóna byla do nejmenšího detailu promyšlená horská dráha zorchestrovaná pevnou rukou, tak ta třetí často utíkala do míst, kde zněla falešně, nudně, zbytečně a nuceně. Chvilku to chtělo vypadat jak Fight Club, potom jako Terminátor, ale nikdy se nedosáhlo plného potenciálu a do konce se spíše dopotácelo. ()

Miky22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelíbí se mi, jak opět prohodili Na konci padouchy a klaďase. Robotům nefandím. Evan Rachel Wood mi v této sérii opravdu lezla na nervy. A mrzí mě i odchod některých dobrých herců, kteří právě v tom nejlepším dostali nakládačku. Ten koncept systému a chaosu byl geniální. Do posledního dílu to bylo super, konec spíše zklamal. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne nadpriemer, avsak zaver som si predstavoval urcite domyselnejsi. A to napriek tomu, ze je hodne venovany zdovodnovaniu a prehodnocovaniu postojov. Az je to obcas dost rusive, ci dokonca otravne. Doporucujem sledovat epizodu i po zaverecnych titulkoch, nacrtne to dalsi vyvoj. Ten ma vsak tiez moc nenavnadil. Vlastne az Bernardovo "precitnutie". Myslim, ze kvoli tomu ma zmysel sledovat i dalsiu seriu. 65% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť možno ide z trojice doterajších finále o to najslabšie, avšak to neznamená, že nás nečakajú zásadné zvraty a samozrejme aj potitulkové scény, ktoré navnadia na to, čo očakávať od štvrtej sezóny. Crisis Theory nie je príliš oku lahodiaca, tie isté interiéry a exteriéry, takže v tomto smere už ničím neprekvapí. Každopádne sa v nej celá sezóna ukazuje v novom svetle a záverečné rozuzlenie prekvapí a dokonca aj svojou odvážnosťou ísť zrazu iným smerom poteší. Na druhú stranu môže dobrú polovicu fanúšikov sklamať. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku se epizoda pohybovala na úrovni méně zajímavé akce jako minule, ale dramatická část to těžce převážila a jako závěr série to funguje výborně. Plynoucí příběhové oblouku dostaly konečné vysvětlení a bezprostředně racionální ukončení nekulhající na chybkách ve scénáři a ty zbylé byly navedeny k bezproblémovému pokračování v další sérii. Finální tribute scéna Fight Clubu všímavé diváky potěší a za tónů Mozkové poruchy z dílny Růžového Floyda nutí k orgasmickému vznášení ve vesmíru blaženosti. Btw, jestli skutečnost potitulkové scény je už jistě neměnná, tak budu velmi nasrán! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama