Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život človeka, ktorý musí vraždiť len preto, aby prežil, je náročný. To je jednou z mála vecí, ktoré sa Drew (Bill Oberst Jr.) za dlhé roky strávené v telách svojich obetí naučil. Všetko sa ale mení vo chvíli, keď stretne ženu svojich snov a odhodlá sa zmeniť svoj život. To nebude vôbec jednoduché, keďže jeho zdravotný stav je stále horší a potrebuje zabíjať ďalšie obete aby prežil. (Marceloo)

(více)

Recenze (23)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Priam až magický film, ktorý si ma niečim neurčeným dokonale získal. Škoda len pomalého tempa, inak to má skutočne veľa šťavnatých scén, s dobrou atmosférou a poriadnou dávkou napätia. Ústredný hlasový doprovod my v silne pripomínal Dextera a tak to malo pre mňa ešte o to silnejší náboj. Lifechanger je ďalší skvelý, kanadský indie horor, ktorý je veľmi zručne nekrútený a rozhodne stojí za pozornosť. 65 %!! ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Život človeka, ktorý musí vraždiť len preto, aby prežil, je náročný. To je jednou z mála vecí, ktoré sa Drew (Bill Oberst Jr.) za dlhé roky strávené v telách svojich obetí naučil. Všetko sa ale mení vo chvíli, keď stretne ženu svojich snov a odhodlá sa zmeniť svoj život. To nebude vôbec jednoduché, keďže jeho zdravotný stav je stále horší a potrebuje zabíjať ďalšie obete aby prežil. - Od spojenia Uncork'd Entertainment a Bill Oberst Jr. som vela nečakal, ale zostal som príjemne prekvapený. Pán Bill našťastie vo filme nehrá, len má na starosti vnútorný hlas hlavného hrdinu. Ten je shapeshifterom a práve vďaka tomuto faktoru ide o velmi osobitý námet, ktorý som v horore ešte nevidel. Každých pár minút totiž hlavný hrdina dostáva inú podobu, a tú samozrejme nedokáže získať príjemnou a legálnou cestou. Prekvapili aj poctivo spracované masky, dynamický priebeh a celkovo to celé dokáže u diváka, alebo teda aspoň u mňa, vyvolať zvláštne pocity, ktoré ešte umocní záverečná sekvencia, ktorá ponúkne zaujímavé otázky týkajúce sa existencie. Aj vďaka vhodne zvolenej stopáži ide o podarený horor, ktorý jednoznačne nebude vyhovovať každému, ale mne sa dosť páčil. + Bill Oberst Jr. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Velice slušný rozjezd do roku 2019 co se týče hororového žánru. Námět je pojat tak dobře, že jsem měla problém zavzpomínat, jestli jsem to v této formě takhle už někde viděla, ale nakonec musím konstatovat, že Lifechanger je svého druhu opravdu originálním kouskem z nezávislých vod, kterému by prospělo o něco větší množství peněz, ale na to, že jeho režisér toho za sebou ještě moc nemá, dokázal i z té trochy naložit divákovi opravdu slušnou porci gore a dokonce i herecké výkony (kromě toho začátku) byly opravdu dobré a uvěřitelné. Stopáž je velice příjemná a já jsem si i přistihla, že ten film hltám bez mrknutí, takže přinejmenším dobrý zážitek dostane snad každý. Jestli bude víc takových hororových úlovků, máme se v tomto roce na co těšit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět v levném zpracování, byť nijak viditelně neošumtělém. Drew to nemá jednoduché. Ač se snaží pomocí antibiotik a kokainu čelit svému prokletí, osud ho nakonec vždy dožene. Jeho tělo začne po krátké době, často jen v řádu hodin, podléhat zkáze, a tak ho musí vyměnit za jiné. Člověka při sledování napadne, kolik by jich za ty dlouhé roky musel vystřídat.....oběti připomínají vysáté z Lifeforce (1985), jelikož i jejich životní síla je vysáta. Až setkání s Julií všechno změní. Jenže jak zůstat se ženou, když tělo má krátkou dobu spotřeby? Psychologické drama nemůže skončit dobře. Přesto závěr je překvapivý i pro samotného Drewa. Komorní záležitost. Já bych uvítal nechutné orgie rozpadu a zrození, kde by se maskéři vyřádili. Takhle zůstala většina proměn mimo kameru, i když naopak nechybí práce s nožem či vývrtka vražená do krku. V rámci divné Kanady standardní, v provedení však krotké. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Ani mi to nepřišlo moc jako horor...spíš to byl strašně smutnej film. Dost televizní look, ..hhhmmm... a furt tam hlavní hrdina šňupal koks, to mi nedělalo dobře. Jako není to úplně špatný, ale zase nic extra a ten konec byl fakt smutnej. Některý efekty se docela daly a i když tam týpek pár lidí zabije a jaksi "vycucne" ve stylu Lifeforce, tak nejde o klasickej film o nějakým sériovým zabijákovi. Ta hlavní postava vlastně nemá moc na výběr a kdyby to nedělal, tak umře sám a to se mu moc nechce. Celá situace se mu stejně ale zhoršuje a ať dělá co dělá, nakonec se věci poserou ještě víc a furt jde dolů ... hhmm..to vlastně znám... Fajn byla ta jeho holka, ta byla hezká a sympatická. Některý herci mi tam ale i jinak lezli na nervy a byli dost nesympatický. Celkově se to dá, ale nic extra. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama