Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejhorší způsob jak pokračovat v seriálu. 1) výmena charizmatických herců - za totálně nezajímavá paka. 2) úprava přístupnosti směrem dolů - série ztratila na štiplavosti. 3) výměna scénáristů - naředění a “zdebilnění” scénáře. 4) snížení rozpočtu - zapomeňte na WOW efekt jako města v oblacích nebo létající auta. Drtivá většina děje je v běžných kulisách. Seriál se vydal jinou cestou a sérii tím zcela pohřbil. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově o poznání horší než jednotka. Zejména díky scénáři a hlavnímu hrdinovy. V podstatě až poslední dva díly byli "nakopávací" a donutili mě se těšit na třetí sezónu. A přestože byla teto série slabší poodhalila celkové nastavení A.C. vesmíru a to jednoznačně kvituji. Takže nakonec mírně nadhodnocuji a pálím 4 bomby. ()

Reklama

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mackie je sice sympaťák, ale Takeshiho Kovacse jsem mu prostě nevěřil. A s novým pouzdrem jakoby se změnila i celá jeho osobnost, takže hlavní tahoun předchozí série je tu najednou ten nejslabší článek. Naštěstí ostatní postavy baví, protože Poe má ještě větší charisma než předtím, záporákům díky jejich motivům člověk chvílema i fandí a slečna Naleziště je prostě zlatíčko. Dolů to tak kromě Mackieho táhne ještě ne úplně dokonalá zápletka, respektive jedna její půlka, naopak politická story kolem Harlanový mě bavila a klidně bych jí dal víc prostoru, stejně jako celýmu tomu světu, kterej do velký míry musel ustoupit Takeshimu fňukání (kdy nemá) a řvaní (na koho nemá). ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pridavam sa do klubu "what the fuck is going on here". clovek pozera a nema tusenie, co sa vlastne deje a preco. rezia moze byt akokolvek dobra, ked je scenar jeden diletantsky bordel. herci sa mozu snazit, ked su ich postavy nezaujimave alebo nesympaticke. mackie nepresvedcil a kinnamana nahradit nedokaze. quell je rovnako nudna ako v prvej serii. na druhej strane to poe vyhrava na plnej ciare a clovek si vychutnava pasaze s nim. som zatial pri tretom diele a mal som pocit, ze slo o finale. som zvedavy, ci druha seria dospeje ku kvalitnejsej gradacii a k ohladuplnejsiemu narabaniu s dejom. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý odvar první série. Překombinovaný příběh a méně charismatické pouzdro ještě kazí očividné šetření na výpravě. Lepenkové kulisy a laciné triky Harlanova světa jsou ve srovnání s Blade Runnerovskou Zemí směšné. Ubylo nahoty a bohužel i Dichen Lachman. Akce chaotická a nepřehledná. Jediná slušná a pochopitelná postava je Poe. Koukat se na to dá, ale spíš jde o promarněnou šanci. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama