Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (80)

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně nefunkční a nepěknej guláš s nezajímavými postavami s nesympatickými tvářemi, jejichž osobní motivy mě bavily asi tolik jako veškerej zbytek všeho v této sérii. O nápaditost cyberpunkového scifi zde nemá cenu mluvat - neexistuje. Kulisy jsou levné, akce špatná. Takže je to jasný. Zbytečná slátanina, se kterou nemělo cenu ztrácet čas. Oproti první sérii úpadek, jenž není hodno pozornosti. Teď si tím jsem jist, ale bože, proč já mám potřebu dokoukávat něco, co na mne od prvního dílu nepůsobí nijak atraktivně a s každým dalším dílem mě ta show jenon více utvrzuje ve svých nedostatcích.Tohle se budu muset odnaučit. Možná to nevypadá jako něco absolutně nekoukatelného, ale odpad patří i projektům, které lze považovat za ztrátu času, protože divákovi nijak nevykompenzují čas, který tomu věnuje. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojítkem mezi první a druhou sérií je snad jen Poe, což je asi jediný aspekt, na který se dá spolehnout. Jinak šlo všechno do kopru. Největším mínusem je zápletka. Ono to třeba na papíře dávalo smysl, ale na obrazovce to celé působí jako neskutečný galimatyáš, který není snadné úplně rozkódovat. Já se o to snažil do čtvrtého dílu, ale pak jsem to vzdal s tím, že na konci snad přijde nějaké vysvětlení. Dalším negativem jsou herci. Ono ani tak nejde o to, že by byl casting špatný, ale ve srovnání s Kinnamanem a Purefoyem jsou Mackie a spol. obyčejná béčka. Jinak nevím, jestli je to v důsledku společenského tlaku, ale obsazení hlavních postav poněkud ztmavlo a přibyla černá lesba, což by sice nevadilo, pokud by se jednalo o povedenou záležitost, ale tady má prostě člověk čas si takových hovadin všímat. No nakonec tu je vizuál, který místy připomíná laciné kanadské sci-fi. Velké zklamání. 30% ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti s1 je to kvalitativní sešup jako prase. Nefunguje tady skoro nic. Fakt to vypadá jako by se zkrouhl rozpočet na pětinu, propustili choreografové...Dějově bych to přirovnal k pokračováním o Matrixu. Zjišťujeme víc o tom světě, a k tomu posloucháme filosofické plky o lásce, revoluci atd. Tohle nemůže bavit nikoho. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejhorší způsob jak pokračovat v seriálu. 1) výmena charizmatických herců - za totálně nezajímavá paka. 2) úprava přístupnosti směrem dolů - série ztratila na štiplavosti. 3) výměna scénáristů - naředění a “zdebilnění” scénáře. 4) snížení rozpočtu - zapomeňte na WOW efekt jako města v oblacích nebo létající auta. Drtivá většina děje je v běžných kulisách. Seriál se vydal jinou cestou a sérii tím zcela pohřbil. ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii tomu chybí snad úplně všechno...měli to nechat být a nepokračovat. Zmizela zcela ta super cyber punková atmosféra a super prostředí budoucnosti. Největší chyba však tkví v absenci zajímavých herců...chybí atraktivita Higerady nebo Lachman, ale hlavně nahradit charismatického a cool Kinnamana netalentovaným afroameričanem Mackiem??!! Ale vlastně dobře jim tak...hyperkorektním blbům... ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama