Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První díl nového komediálního seriálu. Televizní moderátor Jan Krejza má narozeniny a ze všeho nejvíc nenávidí narozeninová překvapení.  Jeho čtyři zrzavé dcery se svými partnery mu ale každoročně nějaké to překvapení připraví. Letos se sice rozhodnou tátu nemučit, ale život přináší překvapení sám o sobě. Honzův zeť Petr je veterinář a z ordinace mu v pravidelných intervalech uteče nějaké zvíře do rodinné vily. Jeho manželka Anna je rozhodnutá změnit od základu svůj život. Druhá z dcer Bára se zase se svým manželem Ondrou dostali do velkých finančních problémů a zbylé dvě dcery jsou jedna praštěnější než druhá. Korunu všemu ale nepochybně nasadí jejich vlezlý soused Čumpelík. (TV Prima)

(více)

Recenze (39)

Adelka123 odpad!

všechny recenze uživatele

Co v této sračce dělá Postránecký, Blažek, Hybnerová a Plánková??? Žádám všechny, kdo dali odpad Ordinaci v Růžové zahradě, aby se omluvili a přidali Růžovce hvězdu... A Novotný s tou tetkou může jít taky do hajzlu, to je urážka gay komunity!!! Fuj to sem se nasrala.... A Prima jinak seriály celkem umí.... Ach jo :-( ()

les62 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobře, první díl jsem teda vydržel. Ale každej další bude asi jen neskutečnou ztrátou času. Nikdy nechápu, co tak dobré herce vede k tomu, že něco takového hrají (no jasně že vím, že prachy jsou prachy). Třeba Michala Novotného mám, nevím přesně proč, moc rád, ale tohle fakt nee. Ale třeba se k tomu seriálu zase někdy vrátím a některej díl nebude tak stupidní jako ten první. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krejzovi asi mají evokovat slovní spojení crazy komedie, ale něco zábavného nebo aspoň vtipného, aby člověk hledal lupou - já nic nenašel. Je to barevné, dobře bohatě obsazené ( dokonce žolík z Boty jménem Melichar se mihne ) ale je to upištěné, trapné, nezábavné takže to nezachrání ani Revai a roztomilá zvířátka. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Česká odpověď na Hru o trůny. Spousta různorodých postav, několik dějových linií a divák nestíhá vstřebávat vše, co se děje, ale na konci dílu vše do sebe zaklapne. Nabádá mě to k různým teoriím, podobně jako dračí seriál HBO. Teorie: Jejich otec zabil jejich matku, protože dcery nejsou jeho. Před smrtí ji donutil natočit několik kazet, které dcerám pouští, aby si myslely, že ještě žije. Na konci série Krejza zjistí, že otcem je soused a zabije ho. Teorie 2: V každém díle uteče po baráku jiné zvíře a pokaždé to bude velmi, ale velmi vtipné. Teorie 3: Matkou děti je Halina Pawlowská, což bylo naznačeno tím, že Krejza říkal nejtlustší dceři, že se nejvíce podobá matce. Teorie 4: Tento seriál se má sledovat na drogách, aby dával smysl. Teorie 5: Tvůrci to myslí vážně a opravdu se snažili natočit komediální seriál, ale takhle teorie se mi zdá až příliš nereálná. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Krejzovi nejde komplexně ohodnotit, ani okomentovat, proč? zrovna tady bych dopřál volnost mým nejtemnějším a nejhnusnějším myšlenkovým pochodům. Možná místní cenzurenti, cenzurentiérové a další banneři raději nepovolili komentovat, protože by se mohlo stát, že by celá filmová databáze shnila pod tíhou vulgarismů........... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama