Reklama

Reklama

Já jsem vrah

(seriál)
  • Velká Británie I am a Killer
Trailer
Velká Británie, (2018–2022), 25 h 28 min (Minutáž: 40–53 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

V tomto kriminálním seriálu vypráví nechvalně známí vrazi své příběhy ze svého pohledu svými mrazivými slovy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

mircxxx

všechny recenze uživatele

V tomto seriálu se naučíte hodně anglických slovíček a vět. "acid", "meth", "marijuána". "After that everything went down the spiral" , "I found myself in this case", dobré je taky "the shot went out" Jó, člověk se u toho dokáže i pobavit. ale nečekejte žádné wow efekty, jakože na smrt je odsouzen nevinnej. Je to jen smutná sbírka osudů. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Seriál, kde vrazi, povětšinou odsouzení na smrt vypráví svůj příběh. Tohle je tak silné. Občas máte dojem, že sledujete příběh někoho, kdo si tenhle trest vůbec nezaslouží, protože po tom, čím si prošel a co Vám sdělí ve vyprávění máte dojem, že jediné co dotyčný potřebuje je obejmutí a láskyplná náruč. Pak si ale uvědomíte tu druhou stranu při vyprávění o tom, jak zabil, jaké u toho měl pocity a proč. Najednou před Vámi sedí vrah, který vraždil brutálně, plánovaně, bez emocí, nebo naopak plánovaně. A pak je tu to morální dilema - když se jedná o jedince, kteří byli jako malí zneužíváni, týraní a odsouzení spoléhat se jen sami na sebe, měli by dostat menší trest, i přes to, co spáchali? Tenhle dokumentární seriál má 16 dílů, ze kterých mrazí. Pochopíte jejich mysl, pochopíte fungování soudních procesů a rozsudků v USA a celkově nahlédnete do něčeho, co je nám, v naší zemi už cizí - tresty smrti. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument mě dostal! Je to skvěle natočené, kde Vám o tom povídá prvně ten člověk, co spáchal zločin a postupně se tam objevují další osoby, které s tím měli co dočinění třeba, či jsou z rodiny, přátelé apod..a postupně se dozvídáte plno dalších informací a vy si říkate, kde je tedy pravda...Tohle se jim tedy luxusně povedlo :) Je to jasné, svižné, hezky natočené a pak si říkám, že život jaký žiju, je naprosto báječný :) ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Všichni vězňové mají společnou jednu věc. Nikdo nepochybuje o své vině. Každý má svůj názor a oddůvodnění, proč daný zločin spáchali. Ze začátku si tak vždy poslechneme verzi odsouzeného. Misky vah se však v některých dílech pořádně přehupují a jakmile začnou mluvit prokurátoři, kriminalisté nebo určití svědkové, může být trošičku těžší přiklonit se k jedné či druhé straně. Nejzajímavější chvíle nastává tehdy, když je vězeň konfrontován nahrávkami o výpovědi kriminalisty, někdy i spolupachatele, bývalými záznamy z výslechů apod. Divák pak jen čeká, jak na něho tento proces zafunguje a jestli nezačne obracet. Druhá řada seriálu mi přišla rozhodně zajímavější a donutila mě dát plný počet. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Velice nudný počin. Příběhy nezajímavé, po dvou třech epizodách se projeví stereotypnost celého nápadu a jde to z kopce. Žádná šokující odhalení, žádné herecké výkony a dramatické scény, žádná srdceryvná doznání. Prostě jen parta prolhaných kriminálníků, snad bez výjimky odporných a nesympatických lidí, parta jejich prolhaných kumpánů a zdrcené rodiny, které banda neschopných filmařů otravuje desítky let po smrti jejich milovaných a to naprosto bezdůvodně. Zkrátka další generická blbost, kterou se Netflix pokouší fingovat plnost svojí knihovny. 2/5 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama