Reklama

Reklama

Neviditelný Ivor

(TV film)
  • Velká Británie Ivor the Invisible
Animovaný / Rodinný
Velká Británie, 2001, 22 min

Obsahy(1)

Malý kluk má velmi neobvyklého kamaráda. Jednoho rána se začnou v pokoji malého Johna dít zvláštní věci – peřina se hýbe, vzduchem se pohybují předměty. Pátrá po tom, kdo to dělá, až objeví neviditelného kamaráda a pojmenuje ho Ivor. Ovšem ten tropí jednu neplechu za druhou – tatínka poleje hadicí, shodí prádlo ze šňůry, krade jídlo. Ale to, co Ivor opravdu chce, je naučit se psát, a tak se vydá s Johnem do školy… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Objeví se tvor, zlobí doma i ve škole, tak se musí sbalit. Nepochopil jsem nějak smysl tohoto příběhu. Třetí hvězda je proto za prcka, jenž se do filmu zadíval. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Neviditelný Ivor je takový NEVIDITELNÝ MUŽ pro děti. Ovšem na rozdíl od legendárního hororu Jamese Whalea a jeho literární předlohy H. G. Wellse je tento přítulný, milý a lidem škodí pouze neúmyslně, což samozřejmě i jako u Whalea vede k jejich vystrašení. Za to ten asi 11letý kluk, kterému se Ivor zjevil, se ho vůbec nebojí. Hraje si s ním a hned se skamarádí. Chodí spolu po domě, do školy a po venku, což právě vede k odhalení neviditelného a následnému šoku z Ivora. Ivor sežere před rodiči dort, umyje nádobí, píše po tabuli ve škole, zasahuje do dopravy a posadí lidi na střechu.... Ten příběh není nijak geniální, ale je koukatelný, příjemný, odpočinkový. Navíc animace je také pěkná a nejhezčí je ta rajcovní prsatá učitelka. Fakt dobrá milfka, i když je kreslená. [4. hodnocení, 2. komentář, -%] ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Příběh o klukovi, co má neviditelného kamaráda, který sice škodí kde může, ale nedělá to úmyslně. Animaci to má celkem dobrou, příběh ucházející, líbila se mi i ta pasáž ve škole a taky se mi líbilo, jak se domlouval pravopisně špatným psaním (btw, Česká televize k tomu ty titulky udělala sakra dobře, to klobouk dolů), akorát teda konec mě zklamal, jelikož SPOILER Ivorovi na konci "hrábne", pár lidí posadí na střechu a z aut si udělá xylofon a pak mu ten kluk řekne, že by měl odejít, Ivor dojemně (jak jinak) odejde a putuje světem KONEC SPOILERU, bum, konec. Nevím, asi to celé mělo být o imaginárních kamarádech, co se u těch dětí prostě náhodou objeví a jednoho dne i odejdou bůhvíkam, ale i tak si myslím, že to mohlo mít mnohem lépe propracovaný a promyšlený konec. 3* ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama