Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zaneprázdnená a prácou zaťažená Alice (Alexis Kendra) nemá čas ani len poupratovať svoj byt, takže keď stretne podivnú inštalatérku Shelly (Rachel Alig), ponúkne jej prácu upratovačky. Alice sa zmieta v osobných problémoch týkajúcich sa vzťahu so ženatým mužom a keďže sa chce týchto starostí zbaviť, začne tráviť so Shelly viac času. To ale nie je úplne najlepší nápad, pretože jej nová upratovačka má temné plány, ktoré rozhodne nezahŕňajú nové kamarátky. (Marceloo)

(více)

Recenze (17)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ještě, že si gruntuju svojí špeluňku sama, protože i když proti lesbám zrovna já fakt nic nemám, však mezi ně skoro patřím, tak tuhle cáklou voskovku bych si k pyskům pustit nechtěla. Upřímně a bez mučení přiznávám, že nahánět mě tohle, tak sem zesraná až za ušima a během filmu sem sem se 3x tak lekla, až to Alík musel zapauzovat, abych to mohla rozdýchat. Všechna čest maskérům a Ráchel v roli voskovky páč já se jí regulérně bála jak malej fakan Jamamby. Film sám o sobě sice čistej průjem, ale ta zohyzděná, mlčící píča, co tam drtí kebuli lopatou, jo zase lopata, to už je snad zkurvený znamení, že tou lopatou dostanu taky, mě prostě regulérně děsila a na konci filmu sem z ní už skoro uchcávala. Vím, že sem extrémně zbabělá, ale většinou horory dávám v pohodě, každopádně tenhle ksicht mě bude strašit ve snech a potkat tu herečku namaskovanou a vědět, že je to jen namaskovaná Ráchel Alig, stejně začnu hystericky ječet sotva by ke mně udělala krok. Buddho já se jí fakt bojim, do prdele práce !! ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hororom by som to neoznacil,skor thriller o narusenej zene,ktora bola ako mala tyrana svojou matkou,to sa samozrejme odzrkadli v dospelosti,k tomu vsetkemu ma popalenu tvar,film ma dlhy rozjazd,ktory konci nejakou tou akciou,zaver sa mi pacil,ale bohuzial vacsinu casu som sa nudil,tri hviezdicky bohate postacia...:-) ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Víte co je to myší koktejl? Jestli ne, tak se mrkněte na úvodní scénu tohohle filmu. A ta vás možná navnadí natolik, že ho pak zkouknete celej. A myslím, že nebudete litovat, pokud tedy máte rádi psychologický thrillery. Po skvělém předchozím Goddess Of Love přišel pan Knautz s další béčkovou peckou, s opět skvělou Alexis Kendrou a ještě skvělejší Rachel Alig. Takový napětí jsem už u filmu dlouho necítil, byl jsem do děje úplně vcucnutý a podezřele často se mi zvyšoval tep. Nejen kvůli zero cole, ale i kvůli mojí empatii, tohle mi fakt naprosto perfektně sedlo. Kdybych měl sestavit Top 10 mých nejoblíbenějších psychothrillerů, tenhle tam bude. A když jsem ze začátku vztekle mlaskal, že má Alexis obličej úchylně napajcovanej mejkapem jako nějaká umělohmotná barbína netušil jsem, že to je rafinovaný tvůrčí záměr. S blížícím se koncem jsem se trochu děsil toho, aby film rejža nějak pitomě nezařízl, ale při posledním záběru se mi ulevilo, neboť do sebe najednou všechno dokonale zapadlo a já zažil krátké ale nádherné kinematografické satori (jestli teda něco takovýho jako kinematografické satori existuje). ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Mamince se neodmlouvá, zákazník se nepíchá! Když se olej v pánvi škvíří, bude z tebe ropucha!" Je to opravdu tak. Kovářova uklízečka chodí bosa. V práci lesk blesk, doma bordel jako v tanku. Ostatně v hlavě taky. V srdci jen saze a troud a jako kyselina fluorovodíková sžíravá touha chytit štěstí a dokonalou barbínu za pačesy. Zatímco v plechové boudě smutně kňučí mutrpes: "Furt myši, každej den máme myši, ani Pinďa to už nežere!" Bylo mi mutrpejska líto a vlastně i naší fritopanenky, taková nesmělá princezna s ušmudlanou kšiltovkou. "Řekni, děvče, ten pláštík je opravdu ušitý z myších kůží?" "Ano, kuchtíku, pár stovek jich bylo... a ještě jednou tolik padlo na koktejly!" Co ještě jsem se dozvěděl? Čiň uklízečce dobře, chloroformem se ti odmění. Jeleni své parohy shazují otloukáním o stromy, zhrzeným manželkám se parohy otloukají lopatou. A pozor, i ty nejhloupěji se tvářící zakřiknuté uklízečky můžou mít pod čepicí! Resp. pod kšiltovkou. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Zaneprázdnená a prácou zaťažená Alice (Alexis Kendra) nemá čas ani len poupratovať svoj byt, takže keď stretne podivnú inštalatérku Shelly (Rachel Alig), ponúkne jej prácu upratovačky. Alice sa zmieta v osobných problémoch týkajúcich sa vzťahu so ženatým mužom, a keďže sa chce týchto starostí zbaviť, začne tráviť so Shelly viac času. To ale nie je úplne najlepší nápad, keďže jej nová upratovačka má temné plány, ktoré rozhodne nezahŕňajú nové kamarátky. - Po zhliadnutí krátkometrážnej podoby tohto snímku a prechádzajúcej tvorby týchto osôb som vedel, čo približne od The Cleaning Lady očakávať, a v podstate som to aj dostal. Dej je pomalý a dialógov je fakt vela, ale postavy sú napísané sympaticky a reálne, takže som so sledovaním problém nemal. V závere sa dej vystupňuje, a aj keď sa dá vyvrcholenie predvídať už od začiatku, s jeho spracovaním som spokojný a ten záver má podla mňa dosť velký potenciál na dvojku, ktorú by som si tiež pozrel. Ostatné veci som napísal už v predchádzajúcich komentároch k snímkom tohto tímu a zostávajú nezmenené, rovnako ako ohodnotenie slušnými tromi hviezdičkami. + herečka z Hatchet II, Girl House a Goddess of Love + herec z Death House + herečka z Goddess of Love + herečka z Goddess of Love a Don't Let Them In ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama