Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když přemýšlí nad zápletkou svého dalšího duchařského románu, zavolá skeptickému Stevenovi jeho sestra, a to spustí celou řadu osudových událostí. (Netflix)

Recenze (33)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený úvod hororového seriálu, který sklidil velký úspěch. Od režiséra Mika Flanagana jsem viděl pouze snímek Hush, který byl průměrný, a jelikož se blíží jeho snímek Doktor spánek ( kvůli návaznosti na Osvícení se na to těším jak malej ), jsem se rozhodl že bych mohl kouknout na jeho nejlepší dílo. A tím je podle kritiky a diváků série The Haunting of Hill house. Celé je to natočené bez chyby. Kamera zabírá velmi dobré záběry, a líbí se mi audiovizuální stránka. Příběh vypadá zajímavě a rozhodně jsem zvědavý jak se to bude vyvíjet dál. Co bych ale vytkl, tak to je, někdy chaotický děj, ale to se nejspíš spravý postupem času. Slušné 4 hvězdy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám radosť z každého kvalitného hororu. Z tohto som ale veľmi od radosti neskákal. Myslím, že ak niekto chce svoj produkt propagovať a zaistiť mu následnú sledovanosť, mal by sa na začiatku ukázať v plnej poľnej. Len tak čisto, pre záujem. A potom zvoľniť, ak to bude treba. Tu sa ale zvoľna už začalo a tak čakám, že ma ostatné časti dostanú. Záver tejto epizídy je však, ako sa hovorí, kulervoucí. ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrhol som sa po dlhom odkladaní na tento hit od Netflixu. A môžem povedať že som spokojný. Strašidelný dom je vážne strašidelný. Tvorcovia sa neuchylujú k prvoplánovým Jumpscarom. Chvála Bohu. Atmosféra je fakt dusná a konzistentná. Čo však zatiaľ konzistentné nie je je chronológia rozprávania. Hneď od začiatku vás hodia tvorcovia do víru mnohých postáv a časových rovín. Ostáva len dúfať, že sa v tom postupne zorientujete. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. Úvodná, v poradí prvá epizóda nesie názov "Steven Sees a Ghost" (Ako Steven videl ducha). Divák sa v nej zbežne zoznamuje s rodinou Crainovcov, ktorý bývali v honostnom, starobylom sídle s desivou aurou. Jednej noci ho museli náhle a v strachu opustiť. Zdá sa však, že táto trauma ich máta aj o mnoho rokov neskôr. Deti už dospeli, rodičia zostarli, ale tajomstvo domu na kopci ich stále prenasleduje. **** ()

kery- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkná atmosférická duchařinka v hlavní roli s krásným domem a větším množstvím hlavních postav, které tu pro nepřehlednost "kdo je kdo" máme hned ve 2 časových rovinách. Jeden díl ale bohatě stačí na rozkoukání a pochopení. Zatím to vypadá dost dobře a v rámci ne úplně neotřepaného tématu "strašidelného domu" i docela originálně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama