foto

Barry Watson

  • nar. 23.4.1974 (44 let)
    Traverse City, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 An Hour Behind
2016 Search Engines
2015 Ominous (TV film)
2014 Far from Home (TV film)
Santa Con
2012 Kiss at Pine Lake (TV film)
2011 Chateau Meroux, The
Můj budoucí přítel (TV film)
2005 Boogeyman
2004 Luxusní nabídka
2002 Dámy nebo nedá mi?
2001 Cizinec na útěku
Dannyho parťáci
1999 Pomsta
1996 Studentka na telefon (TV film)
1993 Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
Pozor, obří žena! (TV film)

TV seriály

2017 Date My Dad (TV seriál)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Follow the Money (S03E05)
Black and Blue (S03E03)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Asterion (S02E07)
Pták s černým peřím (S02E06)
Zápas (S02E03)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Druhá šance (S03E22)
Cedule (S03E21)
Opět spolu (S03E20)
další epizody (5)
2013 Wilfred (TV seriál)
Suspicion (S03E03)
2012 Super drbna (TV seriál)
Je to hrozně složité (S06E08)
Monstrózní ples (S06E05)
Portrét Lady Alexander (S06E04)
další epizody (6)
2009 Samantha Who? (TV seriál)
With This Ring (S02E20)
The Other Woman (S02E19)
The First Date (S02E18)
další epizody (11)
2008 Samantha Who? (TV seriál)
The Family Vacation (S02E09)
The Park (S02E08)
The Farm (S02E07)
další epizody (15)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
The Break-Up (S01E09)
The Hockey Date (S01E07)
The Hypnotherapist (S01E06)
další epizody (8)
2006 What About Brian (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Home Invasion (S01E02)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
Everybody Needs a Bubby (S02E03)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace