Reklama

Reklama

Obsahy(1)

DeadTectives, pod týmto menom vystupuje skupinka paranormálnych vyšetrovateľov, ktorí sú už niekoľko rokov predstaviteľmi rovnomennej reality šou. Sledovanosť ich šou však klesá závratnou rýchlosťou, a tak im dá ich manažér poslednú šancu – vymení im osobu producenta, pridelí maniakálneho tvorcu špeciálnych efektov a vyšle do Mexika, kde ich úlohou bude preskúmať údajne najstrašidelnejší dom v krajine. Čoskoro po príchode však k veľkému zdeseniu zisťujú, že v tomto dome im žiadne špeciálne efekty a ani scenár nebude potrebný. (beso74)

(více)

Recenze (20)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý (tvůrci seriálu o falešném nahánění duchů se dostanou do skutečného prokletého domu se skutečnými duchy - což je vážně fajn idea, která by se dala rozšířit i na hledání a skutečné nalezení yettiho nebo existuje pořad o hledání koster obřích lidí, fakt, nebo takový Oak Island by se na tom dal nově postavit a po sedmi sezónách by konečně to zlato našli, a ne jen nějakou upocenou sluj). Ale zpracování těžce nevtipné. Zkouší to být parodií, ale veškeré možné parodické prvky to háže pod stůl a nahrazuje ječením, běháním z místnosti do místnosti, zvracením a pubertálními hláškami. Dokonce ani ten "jejich" duch není nijak využit, nic. Vzít to do ruky pořádný scenárista a režisér, třeba kdysi Tobe Hooper nebo Robert Zemeckis, a klidně i bratři Zuckerové, mohlo vzniknout zábavné dílko, ale tohle je prostě nedodělané, upocené, se špatně načasovanými scénami a blbým střihem a temporytmem. Dokonce i hudba je mizerná. Vlastně nejlíp se koukalo pár sekund na tu Španělku, co hrála matku, před odchodem do nebe. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Skvela hororova komedia nieco podobne v style Krotitelia duchov,ale povedal by som,ze lepsie,kde skupina mladych paranormalnych vysetrovatelov prichadza do Mexika,aby preskumali najstrasidelnejsi dom v krajine,pacili sa masky i efekty,herci boli sympaticki a bolo to aj vtipne,vyborna pohodovka...:-) ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

A já tomu ty 4 hvězdy klidně dám i když to znamená že nadhodnotím ,protože já nic nečekal a nakonec jsem se opravdu dobře pobavil. Ze začátku mě sice Deadtectives nechytnul a já se bál nudy to se ,ale nestalo. Pomalejší rozjezd se totiž od příjezdu do mexika rozjel na správnou úroveň vtipu a velkou zásluhu na tom má postava Javiera ta byla tahoun celého filmu. Takže za mě nenáročná vtipná hororová komedie, která pobaví. 70% --- 7/10 IMDb ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta jelimanů provozujících přiblblou show o paranormálních jevech se střetne s opravdovými strašidly. Pro komedii ideální námět, ale to je tak všechno. Za pozitivní se dá označit snad jen to, že se tvůrci vyhnuli kanálovým fórkům. Horší je, že rezignovali i na ty ostatní. Místo toho se tu řvalo. Pořád a všude. Sem tam se tu mihl nějaký náznak toho, že by se mohlo blýsknout na lepší časy, ale pak se zase začalo ječet. A zmiňovat v souvislosti s touhle srajdou Krotitele duchů je mimo. Poslední scéna na ně sice odkazuje, ale na mě to působilo ryze účelově a především zoufale. 10% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jste mongoloidní dítě do 12 let, dočtěte tuto první větu a okamžitě požádejte ošetřovatele, aby vám to pustil, protože budete o sebe nadšeně plácat pokřivenýma ručičkama, hýkat nadšením nad všemi těmi hihňavými tumory a blaženě si slintat na šprušle klecového lůžka. A vy ostatní si s tím zasviňte přehrávače pouze v případě, že se chcete vyhnout pomalé a agonické stoprocentní smrti na ten morově řádící apokalyptický kašlíček a raději byste poměrně rychle pošli na ustyzení se či vražení si pletacích jehlic do očí při sledování tohoto trapkozvratku. Scénář a režie LMD, v hlavních rolích paradementních vyšetřovatelů partička nesympatických megatrapných toporných slizáků, a kdokoliv s tím v jedné větě použije Krotitelé duchů, měl by být okamžitě veterinárně utracen pro podezření z animální debility. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama