foto

Chris Geere

  • nar. 18.3.1981 (36 let)
    Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Urge
2014 The Last Showing
2013 Po zániku Země
2012 Bez záznamu
2011 Endless
2010 Princ a já: Sloní dobrodužství
2008 Princ a já: Královské líbánky
2007 Krev jako čokoláda
2003 Danielle Cable: Eyewitness (TV film)
Reversals (TV film)
Wondrous Oblivion

TV seriály

2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
Ye of Little Faith (S03E04)
2013 Spa, The (TV seriál)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
2009 Missing (TV seriál)
2006 Bombshell (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2003 Trust (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
Tlc (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace