foto

Chris Geere

  • nar. 18.3.1981 (35 let)
    Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Urge
2014 Last Showing, The
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
2013 Po zániku Země
Spa, The (TV seriál)
2012 Bez záznamu
2011 Endless
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
Princ a já: Sloní dobrodužství
2009 Missing (TV seriál)
2008 Princ a já: Královské líbánky
2007 Krev jako čokoláda
2006 Bombshell (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
2003 Danielle Cable: Eyewitness (TV film)
Reversals (TV film)
Trust (TV seriál)
Wondrous Oblivion
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
Tlc (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace