Reklama

Reklama

Justice League vs. the Fatal Five

  • Austrálie Justice League vs. the Fatal Five (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se v 31. století podaří trojici Tharok, Persuader a Mano ukrást ze základny Legion of Superheroes stroj času ve snaze osvobodit Emerald Empress (Manova láska) a Validuse, další dva členy zločinecké skupiny Fatal Five, avšak nedopatřením se přenesou do současného světa, zdánlivě nezbývá nikdo jiný než Justice League, aby se tyranům z budoucnosti postavil. S Fatal Five však přicestoval zpět časem i hrdina Starboy, který však bez svého séra postupně ztrácí kontakt s realitou. Přitom i Justice League, hlavně pak její nové členky Miss Martian a Jessica Cruz (čerstvě povolaná Green Lantern), mají dost starostí samy se sebou. Dokáže se tak nesourodý tým postavit hrozbě uprchlých zločinců cestujících časem? A za jakou cenu? (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ešte po polovici som čakal, že ak to bude na tri, budem ešte rád. Chvíľami mi to prišlo prudko premegalomanizované (Destroy sun?! Ako dôvod zbaviť sa o tisíc rokov konkurencie? Fakt som dúfal, že plán bude destroy justice league a tým dobudúcna zbaviť ľudí historických vzorov, ktoré by ich inšpirovali páchať hrdinské činy. To by bolo podľa mňa podstatne viac cool...), ale k záveru som sa uvedomil, že mám guču v hrdle a skoro nedýcham. Limelight užásne tvárna postava a Star boy ako mi celý čas liezol na nervy, k záveru to všetko zúžitkoval, aby mi melancholicky odpálil degel. Ďalšie plus za veľmi svedomité pracovanie s cestovaním v čase. S tým sa fakt vyhrali až na jednu vec (keď prídeš z budúcnosti do prítomnosti, v ktorej ešte nežiješ a v tej zomrieš, tak sa v tej budúcnosti odkiaľ si prišiel ani nenarodíš?! Nehovorím, že je to výlučne chyba, akurát mne to tuším asi nedáva zmysel...). A to je asi to jediné, čo ma napokon odhovorilo od plnej. Animácia úžasná a jedna poznámka a to skôr rekapitulačná k týmto DC animákom... Ono vždy pobaví, keď vo filme s vizuálom detskej kreslenky vidíš strieľať teenagerky do papule, zhadzovať babky zo strechy, sex, krv a počúvať ten skoro nonstop dirty language. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Predošlé tri animáky od Sama Liu boli super, tento a Reign of Supermen ma moc nebavili. Justice League mám rád, ale toto bolo nezáživne, žiadne štýlove scény pre hrdinov, ani dobrý príbeh, či záporak, strašne odbyte mi to prišlo. Všetko čím DC vynikalo v animákoch, tak sa to niekam vytratilo. Asi to ukradol Darkseid. 65% - 3* ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Netypickým obsazením (plus "poženštěním") Justice League jsem se nenechal rozhodit a zrovna nové postavy mě bavily (Jessica Cruz aka Limelight (úřadující Green Lantern), Miss Martian či popletený Star Boy pronásledující mocné padouchy z budoucnosti). Scénář představoval standardní DC komiksovou školu rozepjatou v čase i galaxii, ovšem jeho megalomanie silně narážela na limity nízkonákladové animace, která na vyobrazení destrukčních bitek a katastrof neměla prostředky – bylo až ubohé, jak každý úder, dopad, výbuch okamžitě vzedmul oblaka zakrývajícího prachu/kouře. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Liga spravedlnosti musí čelit nové hrozbě, kterou představují Mano, Persuader a Tharok. Toto trio přiletělo na Zemi v časové lodi z 31. století. Cíleně hledanou osobou se pro ně stává Green Lantern, Jessica Cruz... Justice League má v tomhle animovaném filmu netypiké složení. Docela slušný příběh nabídne dostatek akce. In brightest day, in blackest night, no evil shall escape my sight. Let those who worship evil's might beware my power, Green Lantern's light! HODNOCENÍ 70% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nijak neurážející částečný crossover s u nás ne příliš známým seriálem Legion of superheroes. Na špičku žánru nicméně tenhle animák bohužel nedosahuje. To však samozřejmě neznamená, že by neměl povedené momenty, jenže jako celek se bohužel z průměru nevymanil. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama