Reklama

Reklama

Batman vs. Hush

  • USA Batman: Hush (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Záhadný nový darebák zvaný Hush se s pomocí dalších padouchů snaží ukončit Batmanův boj proti zločinu i osobní život Bruce Waynea – který mu už tak značně komplikuje vztah se Selinou Kyleovou zvanou Catwoman... Když začnou vycházet najevo podrobnosti z Batmanovy minulosti, Temný rytíř svádí boj s časem, aby zastavil Hushovu smrtící hru. Animovaný film Batman vs. Hush, inspirovaný prvotřídním stejnojmenným komiksem, vypráví jeden z nejlepších příběhů o Batmanovi, jaký kdy spatřil světlo světa. Biografie celé řady postav z komiksů DC - včetně Supermana, Nightwinga, Catwoman, Poison Ivy, Jokera a dalších - jsou vpleteny do tohoto tajemného příběhu o vraždě, tajemství a lásce, v němž budou vytvořena neobvyklá spojenectví a odhalena šokující tajemství poté, co Hush konečně prolomí své mlčení. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Pevná je jen limitka, pak je souborná paperback, pak v pevné ve dvou knihách a pak v rámci DCKK

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

movieband

To já mám to dnes už kultovní,1.vydání.:) Které má tu sběratelskou zvláštnost (či lépe řečeno,tiskovou chybu),že v některých monologových obdelníčcích je plná barva,a ne odstín:)

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Sigebert

No problemo.:) Ještě že tu máme to další anim.universum,kde každý film není vizuálně a koncepčně,stejný. V posl.letech totiž dávám přednost,pestrosti. Tak jak to bylo,když tato éra (v r.2007) DC animáků,teprve začínala naplno. A nakonec všichni stejně všichni skončíme na tom,že comics,je prostě comics.;-)

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Ticho je perfektní komiks... tenhle animák by mohl být super. A Bane... teoreticky by to mohlo nahradit KillerCroca, o něm není nikde ani zmínka.

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

PKD

Kresba se bude držet standartu budovaného universa no :) Ale já už si zvykl a jsem rád že vídám stejného Batmana.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Pochybuji,že to dosáhne na předlohu (už jen kvůli maniakálně dokonalé Leeho kresbě),ale dobrý to býti může,co by ne.

na příspěvěk reagoval Sigebert

Reklama

Reklama