Reklama

Reklama

Gebrian: PLUS/MINUS

(pořad)
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2018

Obsahy(1)

Občasník, ve kterém Adam Gebrian krátce a svižně hodnotí aktuální dění v architektuře a veřejném prostoru. Někdy zhodnotí znaménkem PLUS, někdy MINUS. (MALL.TV)

Recenze (9)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Zajímavé postřehy mnohdy o věcech, o kterých by většina lidí řekla, že se nic říct navíc nedá, nebo pokud ano, bylo by to naprosto nudné, především co se týče dílů nikoli architektonických, ale těch z veřejného prostoru. Nízké hodnocení ale způsobuje příliš krátká stopáž, chtělo by to místo dvou, alespoň pět minut. A taky chci díl o telegrafních sloupech dvacátého století! Rimmer navždy! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Takové příjemné, občasné jednohubky. Příjemné i proto, že fanouškovi odkojenému předcházejícím "Gebrian versus" může chybět kritika veřejného prostoru, která se paralelně běžícím Překvapivým stavbám nedostává... 80% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Na Adama Gebriana jsem narazil velkou náhodou, vzhledem k tomu, že mám ale dost rád Prahu a zejména její čarokrásnou architekturu, není mi lhostejné, jak k ní samotná Praha přistupuje a svým způsobem mi dost baví sledovat, jak Adam kritizuje (i chválí) vzhled nejen pražského centra. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Adam Genrian má skvělý postřeh, výborné názory a dokáže věci říkat zcela jasně a otevřeně. To samozřejmě vede k tomu, že se především nad jeho pořadem Plus Mínus, který má výhradně tento formát, spousta lidí pozastavuje. A to je dobře. Ačkoli nemusím se vším stoprocentně souhlasit, vždy je to naprostá vlna pozitivní inspirace. Skvěle to ukazuje díl o Smetanově nábřeží, který mě nadchl jak názory autora, tak tím, jak dokázal všechno říct dokonale přímočaře: https://www.mall.tv/gebrian-plus-minus/smetanovo-nabrezi-nejdiskutovanejsi-misto-v-praze-v-souvislosti-s-dopravni-situaci ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné jak moc je tady v ČR vyhazováno peněz za předražené nesmysly a hlouposti a kolik byrokracie nedovoluje vytvářet zajímavé projekty. Souhlasím s Gebrianem v tom že pokud se neumíme postarat o to co už tu je, nemá smysl vytvářet věci nové, které za pár let dopadnou stejně, to znamená, nikdo se o to nebude starat. Vůbec nechápu jak je možné že nikomu nevadí kam dotace z EU a naše daně putují. Stačí videa z Prahy, co tam je vyhozených peněz "za nic" (boha jeho 600 milionů za stanici metra je snad vtip) ()

Reklama

Reklama