Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší kámošky a zároveň nejlepší studentky ve třídě Amy (Kaitlyn Dever) a Molly (Beanie Feldstein) jsou velmi moudré, šikovné... a dost neoblíbené. Myslí si, že život je ukryt jen v učebnicích a na své spolužáky s horšími známkami se dívají s neskrývaným despektem. Jenže den před ukončením studia si obě najednou uvědomí krutou pravdu - 4 roky šprtání byly v podstatě ztrátou času a ony si mohly užívat přesně jako všichni ostatní. A tak se rozhodnou, že poslední den na střední škole si to všechno vynahradí a roztočí to jak se patří. Čeká je velmi dlouhá noc plná dobrodružství, na jaké je žádná z knih nemohla ani zdaleka připravit. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

T-pack

Naprosto přesně! Ten český název to pro ČR úplně zabil. Ti co to zkoukli, protože podle názvu čekali něco jako prcičky nebo dokonce něco jako ty německé filmy téměř stejného českého názvu tak asi většina těchto diváků spokojena nebyla. Na druhou stranu ti kterým by se to určitě líbilo nejspíš ani nenapadlo se na to podívat právě kvůli tomu šílenému českému názvu. 

Měla jsem stažené 3 filmy ke zkouknutí a Booksmart jsem si pustila jako první, právě že jako takovou lehkou jednohubku a týden jsem se přes to nepohla. Ve smyslu, že jsem si kolem toho sháněla různé info, rozhovory, dokola jsem sjížděla už teď ikonické scény …. Za mě dobrý. A to jakože opravdu dost hodně dobrý!! :o)

 Olivia making Booksmart

hroubek

hroubek (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jestli film bude u nás k dostání na DVD nebo Blu-ray?? A pokud ne, tak nechce nějaká dobrá duše udělat české titulky.

 (hodnocení, recenze)

byl fe filmu aspoň nějaký pořádný bukkáč grupáč s flaškama zařínutýma hluboko do anální díry ?Pokud ne asi si to nechám ujít.

T-pack

T-pack (hodnocení, recenze)

Překlad názvu klasicky distribuční bullshit, kterej se snaží dotáhnout do kina typ obecenstva, co by film ani nezkousnul, protože scenáristická a režijní sestava je kompletně v ženském obsazení.
Mě ale trailer zaujal, protože režie od Olivie Wild (wat? neni ona normálně jen před kamerou?), ale hlavně Nobody Speak jako hudební podkres. Sice to nevypovídá nic o potenciálnim obsahu :D ale nevypadá to úplně blbě. Teda... vypadá, ale o to jde, že jo...

na příspěvěk reagoval Idée_fixe, Masai

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

:'-DDDDDDDDDD Tedy, tak tohle se Ti vážně povedlo. Na to nemám. Málem jsem se smíchy pos... :-D Včetně toho dovětku. Já tedy na to chci taky. :-)

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

:-D I mě, s tím Jánošíkem, ale i tipem na tu hru, se Ti to taky povedlo. :-DDD

Za nějaký čas už zde každý druhý název (nového) filmu bude, že to někdo chce. :-D

Popř. "někdo" versus "něco"- např. "King Kong vs. (zmutovaný zombie) Vetřelec to chtějí vždy a všude" :'-DDD

na příspěvěk reagoval Joners

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

Možná to bude tím zavádějícím (trapným) překladem... ;-)

Už "to chtěl" kde kdo, zatím snad ještě ne Godzila či obecní metař. :-D

Takže příště nás čeká možná něco ve stylu "Hejkal to chce taky" :-DDD

na příspěvěk reagoval Rayen1

Související novinky

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

20.08.2020

Olivia Wilde se poslední roky věnuje spíše režii než hraní, a po úspěchu s filmem Šprtky to chtěj taky se z ní v Hollywoodu stalo horké zboží. Není divu, že si jí tak vyhlédlo studio Sony, jež se jí… (více)

Reklama

Reklama