Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď FBI dostane bombovú hrozbu, ktorá ohrozuje celé mesto, vyšetrovateľ Lucas Nolan (Adam „Edge" Copeland) a I.T. špecialistka Becky (C.J. „Lana" Perry) musia v pretekoch s časom preniknúť do série myšlienkových hier zadržaného kriminálnika, ktorý má celú situáciu pod palcom. Začína sa boj o záchranu tisícok životov v napínavom trileri, ktorého finále odhalí plán oveľa väčší než sa pôvodne zdalo. (TV Markíza)

(více)

Recenze (10)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Od začiatku je vidieť, že sa jedná o B-čko. Na druhej strane však musím uznať, že základná koncepcia nebola zlá. Potreboval by to však ešte väčšiu hereckú aktivitu a to, aby pointa „udrela“ na záver (aby sa to nedalo odhadnúť už v „polovici“ filmu). Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po technickej stranke kompetentne natoceny thriller, ktory nepôsobi podfinancovane z produkcie WWE Studios, takze sa to tu hemzi wrestlermi. Ale prekvapivo to nie su ziadne herecke nemehla. Adam Copeland ako hlavny vysetrovatel nepostrada charizmu a Patrick Sabongui pôsobi dostatocne prefinake. Takze ich nekonecna hra na macku a mys v tom kto koho prekabati je napinava az do konca a cely cas som bol zvydavy na vyustenie pribehu, ktore ma prekvapilo a pobavilo. Vdaka nemu davam filmu aj tretiu hviezdicku. Akcie tu je pomenej. Sem tam sa tu vyskytne nejaka bitka, ktora je sice natocena prehladne, ale pôsobi dost umelo a chvaty postradaju poriadnu tvrdost. Dost v nich citit wrestlerske korene. Dockame sa aj nejakeho drobneho vybuchu alebo kratkej prestrelky. Akcia ma celkovo bavila na filme najmenej a viac ma zaujimal dej, ktory aj ked je prekombinovany, tak je zaroven cely cas napinavy a zabavny. Vysledkom je prijemna beckova jednohubka o ktorej dnes vo svojej filmografii môzu Seagal, Snipes a spol. len snivat. 5/10. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový normální, celkem profesionálně natočený akční thriller, který není nějak příliš brutální, ale v závěru se snaží překvapit celkem dobrým twistem, takže se mu ta mainstreamová zábava docela daří. Kdyby se tyhle filmy pokusily být trochu drsnější, stálo by to rozhodně za to ještě o něco víc a vyšroubovalo by se to lehce nad průměr. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

No praveze si myslim ze zbesile tempo a permanentny kolotoc udalosti s priam sherlockovskym patranim umoznuje pokojne dopozeranien inac katastrofalnych filmov od WWE. Toporny herci s prilis ringovymi bitkami su vsak kamuflovane dobrym.nametom a drzanim divaka v latentnom napati. Zaverecny twist je fajn a prezradit ho skor by filmu uskodilo. Film mal byt nicim ale napriek slabej technickej forme, dokazal ustat pribeh a rychlost. ( videne 11.1.2020, dajto archiv) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|15%| Co mám k tomu asi tak říct ? Jediné malé, ale opravdu jen malé pozitivum bylo, že tu bylo relativně dostatek akce. Avšak, byla celkem nezajímavá. Občas nějaké ty přestřelky a bitky, které nebyli nejhůře natočeny. To je ale asi tak všechno. Ostatní aspekty snímku byli totálně debilní. Postavy mě absolutně nebavili, hlavně ta hlavní, která mi připomínala postavu z filmu V MYSLI VRAHA. Vše věděl, přišel na vše, na co myslel hlavní záporák. No a finále bylo totálně ujeté – obsahovalo šokující pointu, která mi přišla naprosto hloupá a absolutně podkopávala základ filmu. No, je i možné, že mi to nesedlo, ale furt věřím v tomto případě v mou objektivitu a proto tohle posílám do pekel ! ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama