Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Borys „Kosa“ Kosiński (Eryk Lubos) je zápasník v MMA, ktorý je na vrchole formy. V najdôležitejšom súboji so svojim najväčším rivalom Denim Takaevom (Mamed Khalidov) však urobí chybu, ktorá má vážny dopad na jeho kariéru. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie zlý film, ale kto očakáva, že sa to bude celé točiť okolo MMA, tak bude sklamaný. To je skôr príbeh bojovníka, jeho osud, jeho osobný život a trochu bitky. Taká klasická dráma zo športového prostredia. Pre heterákov bude lákadlom aj Saša Poplawska, ktorá sa tradične odhalí, veď na to ju do filmov volajú. Niečo ako naša Vica Kerekes len charakternejšia a s talentom na herectvo. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Mj. opět neskutečně výborný Eryk Lubos v hlavní roli. Nevím, proč je zde v obsazení uveden až 7. v pořadí. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická sportovní žánrovka, kterých jste viděli už alespoň tucet. Tahle ale má dvě esa v rukávu - neokoukané polské reálie a charismatického hlavního představitele. Nečekejte příliš explicitní akce, Eryk Lubos v hlavní roli je skvělý a i osvětlovač sem tam věděl jak profesionálně nasvítit scénu, což se v našem regionu nebere za samozřejmost. Kéž by se i v naší malé kotlině někdo rozhodl to zkusit s jednoduchým žánrovým filmem, který není komedie a netvářit se, že tvoří umění.   70 % ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ťažko priniesť niečo nové, inovatívne do tejto už obohranej témy, kt obsahuje takmer všetko z Rockyho a podobných filmoch o fighteroch a boxeroch. Poliaci to zmákli na ich pomery perfektne, bez nejakých klišé, hoci na začiatku som mal z filmu isté obavy. Mal som pocit, akoby sa chcel podobať holywoodským blockbusterom. Eryk Lubos je namakaný a celý film utiahol sám. Charakter jeho hrdinu sa mi páčil. Výborná kamera, fajnový soundtrack, pekné exteriéry...Šupa! U mňa za plný počet! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kawulskiho filmy Jak jsem se stal gangsterem(2019) a Jak jsem se zamilovala do gangstera(2022) mě tak navnadily, že jsem si musel pustit i jeho prvotinu, která je dostupná pouze v původním znění tudíž polsky. A ani tady Kawulski nezklamal. Underdog je sportovním dramatem odehrávajícím se na pozadí MMA fightů organizace KSW. Divák spíš sleduje osud zápasníka zvanýho „Kosa“. Kdo by do toho šel vyloženě kvůli figtům tak ten asi zapláče. O tom to až tak není. Já jsem byl ale spokojenej. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama