Reklama

Reklama

Na špatné straně hlavně

Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policista Michael Decker přijel do Francie. Decker je ale člověk, který si země mnoha památek příliš neužije. Hned první večer se na ulici zastane ženy, kterou napadá a bije její partner. Hádka vygraduje ve rvačku, v níž Decker násilníka několika dobře mířenými údery pošle k zemi. Jenže násilník se nechce nechat a na Deckera vytáhne pistoli. Následnou přestřelku s Deckerem ale násilník nepřežije. Decker má při vší smůle ovšem štěstí. Incident vyšetřuje jeho bývalý kamarád, policista Jean, a tak druhý den ráno Decker i se zachráněnou ženou, striptérkou Lisou, volně odejdou z policejní stanice. Místo toho, aby Lisa Deckerovi poděkovala a pokojně se rozešli, žena Deckerovi nabídne obchod. V autě jejího bývalého mrtvého přítele, Ronnieho, je prý schováno velké množství peněz. Pokud je Decker dokáže z auta dostat, bude půlka peněz jeho. Decker se od Lisy také dozvídá, že Ronnie sice vlastnil noční klub, který koupil kvůli tomu, aby tam ona nemusela pracovat, ale ve skutečnosti Ronnie prodával drogy pro jakéhosi Američana, Vargase. Tomu zde dělá poskoka zabiják Gage, kterého se Lisa bojí. Decker na nabídku přistoupí s tím, že si večer pro peníze na hlídané policejní parkoviště zajde. To už se ale po autu s penězi shání i Gage a jeho lidé, kteří se dozvěděli, že Ronnie je mrtvý a že ho zabil nějaký Američan. Gage přes známého právníka velmi rychle zjistí Deckerovu identitu a i to, že Decker je bývalý protidrogový agent. Gage o tom informuje Vargase, ten však dává jasný pokyn – chce peníze a Decker ani Lisa ho nezajímají. Decker večer vnikne na policejní parkoviště, zbije hlídače a z auta odnese hledané peníze. Gage, který se na parkoviště dostaví druhý den ráno v doprovodu právníka, zuří. (TV Prima)

(více)

Diskuze

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Tak ja preto dávam málokedy nejakému filmu menej ako 3*, lebo si zámerne vyberám len filmy, od ktorých očakávam, že ma budú baviť. Už svoj vkus poznám dosť dobre na to, aby som sa málokedy mýlil. Čo myslíš, prečo asi pozerám tak málo nových blockbusterov :) 

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Fííha to je, ale krátký. Bez úvodní představovačky producentů a závěrečných titulků jenom 82 minut. No tak to se snad bude dát přežít.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Martin741

No jo pravda ty jsi na rozdíl od Sádelníka ani nikdy nezazářil, tak nemůžeš ani vyhasnout... to jsem si neuvědomil.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Babovredy aj aj rad pozeram. Mne tusim prave ide Erkul Poarot - Pet malych prasatek s 2 znamymi hercami + 2 - 3 krasne samice 

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Lacike

uz dlho som si hovoril, ze Seagalk je asi zmiereny s tym, ze vahasol a ze parkrat navstivil dno filmovej zumpy. Podla toho, co nasekal toho roku tak asi nie - 6 filmov na 1 rok je teda sakra dost 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

mzss1

víš já jen nemám rád když AMC vymejvá mozek pro prachy. s takovym Banshee se to vůbec nedá srovnávat

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Takže tě to v jisté řadě zklamalo? ;) Tak ono už ted nejde o zombíky, ale hodně tam nyní figurují zlý lidé, no..

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Bohužel... Skin Trafic byla pecka to si říkejte co chcete, ale jinak je 5 jeho posledních filmů na úrovni přesně těch filmů se kterýma jsem to spojil jedinej důvod proč jim nedám odpad je, že Garyho žeru a to nekriticky, takže tam kde Caseyryback007 dává 5* za sádelníka já dávám čestnou 1* za Garyho.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

The Walking dead pro tebe tedy nic neznamenal. To chápu. Ale Seagal byl kdysi pro mě nejlepším hercem. Myslel jsem na jeho filmy furt, na obrázky originálních DVD apod. ;) První jsem stál jak vocas v obchodě abych si nové béčka kupoval. Měl jsem rád a respektoval i většinou diváků kritizované filmy po r.2002. Nyní jeho nové filmy neuznávám. Není teda jedinej, kvalita současných videobéček klesá. Prostě si nechci dát pokoj. Měl skvělé filmy a já doufám, že občas narazím na nějaké světlé okamžiky. Víc k tomu nehodlám dodávat. Je to jasné jak facka. A chápou to spíš lidi, co mě znají delší dobu. ;)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Reklama

Reklama