Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V závěru epické dvoudílné akce Hynek a Quinn konečně vypátrají viníka a dozví se pravdu o tom, co se v Roswellu stalo. (Viasat)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych neviděl první sérii, ocenil bych tah na branku, napětí i závěrečný zvrat. Jenže - opět se opakuji jako u minulého dílu - mi vadí náhlá akčnost Hynekovy manželky, ptám se, kam zmizel jejich syn, a proč ruská agentka pořádně neagentuje? Ale jinak jo, scéna v televizi je skvěle natočená i zahraná, jsem zvědav, co bude s kostrou, a líbí se mi, že to nabízí různá pro a proti, a ne zjednodušené a jasné odpovědi. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Autoři vcelku moudře věnovali Roswellu dvě epizody, takže pokud se najde někdo, kdo o těchto věcech nic neví, bude spokojen a užije si i ten závěrečný twist. Pro UFOfily to bude spíš zklamání, protože i přes upozornění v úvodních titulcích, že jde o případ na základě skutečných událostí, je tento seriál sice zdařilá, ale pořád jen dramatizace událostí, které nebyly nikdy potvrzeny. Tzn jde o dramatizaci již zdramatizovaných a s největší pravděpodobností dnes už nedohledatelných událostí. A tak se vytváří konspirace v konspiraci, takže pravdu se nejspíš nikdy nedozvíme. Ale tak to bude v případě vetšiny podobných příběhů, ať už to byla Akta X, nebo Blue book. Zpracované je to hezky a podobný seriál tady chybí, takže jen tak dál...je potřeba připomenout dnešní mládeži že byly doby, kdy se mnoho věcí nedařilo ani vysvětlit, ani vyvrátit, což bylo pro mnoho snílků a fantastů velmi vzrušující a žijí tím doteď. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to stále lepší a lepší, čím dál tím víc se to vyvíjí, čím dál tím víc je to napínavější. Obecně celý ten dvoudíl o Roswellu se povedl, i když jsem se nic moc nového nedozvěděl. Zatím jsem z druhé série nadšený a jsem zvědavý, co mě čeká dál, protože teď se ten seriál fakt rozjel. 5* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Michael Quinn (Michael Malarkey) o krádeži tajného materiálu povie, že to je horšie ako Rosenbergovci. Julius a Ethel Rosenbergovci boli manželia odsúdení a popravení v roku 1953 za špionáž pre Sovietsky zväz. Julius Rosenberg vynášal do Sovietzskeho zväzu infomácie o výrobe atómovej bomby. (koba)

Reklama

Reklama