Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komikové Jimmy Carr, D. L. Hughley a Katherine Ryan řeší strasti celého světa za pomoci proměnlivé skupiny zábavných hostů a skutečných expertů. (Netflix)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to nejhorší. Ne vždycky jsem se u této desetidílné záležitosti skvěle bavil, ale bavil jsem se vždycky. Jimmy Carr byl pro roli moderátora skvělou volbou a na jeho úvodní proslov jsem se pokaždé velice těšil, D.L. Hughley skvěle glosoval a ani ostatní se neztratili. Když si navíc uvědomím, jak důležitá témata se probírala a jaké problémy byly vyřešeny, je jasné, že jsou ty čtyři pěticípé zasloužené. / Poučení: Máš-li v šuplíku řešení nějaké aktuální světové krize, jdi s ním na veřejnost. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ve směru doprava 100% politicky nekorektní, ve směru doleva vesměs ticho po pěšině, ale taky si to do těch liberálských hodnot občas šťouchne. I když dost opratrně. Některé díly výborné (zvlášť první dva), některé fajn a některé nuda. Dost to záleží na hostujících hostech a na tom, jak moc se jim chce mluvit. Trochu mě zklamalo zjištění, že minimálně DL hodně svých hlášek vykradl z vlastního netflixovského stand-upu. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Jimmyho mám rád, nicméně tento pořad mi vadí hned z několika důvodů. Diváci tleskají každé druhé větě, většina gagů sklouzne do roviny black&white people. Jednotlivé díly jsou dost nevyrovnané. Britským panelovkám se to v žádném případě nevyrovná. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Měl jsem celkem slabší den plný menších chybiček, které mě připravili o spoustu zážitků. Takže jsem moc rád, že jsem se zasmál alespoň u těchto povedených skečů a něco málo se dozvěděl. ()

Vanguard77 

všechny recenze uživatele

Jsem dlouholetým fanouškem Jimmyho Carra, jeho stand-upy jsou vynikající, ovšem The Fix kvalitou neobstál. Too little Jimmy, too much bullshit around. Dá se na to dívat, pokud nebudete mít k dispozici nic záživnějšího, ale rozhodně by to neměla být první volba :) ()

Reklama

Reklama