Reklama

Reklama

Mladá žena (Kiersey Clemons) se po kruté bouři, která zastihla její loď, dostala z oceánu na pustý ostrov. Rozdělat oheň, najít vodu a obstarat jídlo ale nebude zdaleka to nejtěžší. Bude muset čelit děsivému monstru, které každou noc vyplouvá z hlubin oceánu... (Matared)

Recenze (34)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

když jednoho dne někdo omylem vytáhl špunt z mořského dna,vylezla z něj podivná digitální příšera,která se jela sežrat tři ne zrovna sympatické lidi...a to je všechno.Přiroda a některé záběry jsou moc pěkné,ale bohužel nevyváží to,že zbytek je nuda.Ne vyloženě hloupá,protože podobných filmů/seriálů už tu byly mraky,ale prostě jen nezáživná.A to i na ploše cca osmdesáti minut....10% ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz hodně muziky. Ano ta příšera je správně gummená, ale to je v pohodě. Kiersey teda nebyla úplně můj typ, ale koukat se na ni dalo a být s ní sám tam na tom ostrově ... hhhmmm...myslím, že po čase bych si dal říct... Parádní je ta příroda a taková pohoda a nějak mi to připomínalo 70. - 80. kový horory. Třeba o těch monstrech, jak lezli z vody a znásiňovaly ženský v jednom přímorským městečku. Takový jako retro natáčený s chutí a nadšením. Prostě na pohodu malej fajn horůrek ... ;-) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Mám slabosť pre komorné ostrovné horory, takže som sa fest snažil razantným spôsobom prižmurovať oči. Ale kde nič nie je, tam ani Davy Jones neberie. Pritom zo začiatku to podľa očakávaní vôbec nie je zlé. Osamelá hrdinka na krásnom, exotickom, ale malom a prirodzene izolovanom ostrove uprostred šíreho oceánu, hlboké noci, tušenie niečoho zlého a temného, nebo posiate hviezdami a vo vode niečo je. Bohužiaľ postupne, ako do deja vpadne pár nových postáv (a príšera je čoraz gumenejšia), tak to ide naozaj poriadne dole a výsledkom je v druhej polovici nudné a nezáživné béčko. Ak by sa k hrdinke nepridali žiadne ďalšie postavy, ak by mala psa a ak by bol netvor viac ukrytý v tme, išiel by som na 3*. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická Monster/Survival jednohubka z Tropického ostrova. Nádherná Kiersey Clemons se ocitne na břehu malého ostrova, kde je úplně sama a nejen, že musí bojovat o život s přírodou, ale také každou noc z dna oceánu vychází mořské monstrum, které ji chce sežrat. Je to minimalistické, ale v pohodě odsýpající díky hezké přírodě, atraktivní a boje schopné herečce a zajímavě vymyšlenému monstru. 60% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak trochu musím souhlasit s uživatelem (SPÍMSESVOJÍSESTROU). Krásný ostrov a vše kolem, ale prostě hlavní postava hnus. Tu bych neohnul jak se říká, ani kdyby to byla poslední a jediná ženská na pustým ostrově. Příšera byla fájn, díra v oceánu děsivá. Mohlo se přitvrdit při zabíjení minimálně těch dvou z člunu, ale jelikož je to PG-13 tak nečekejte žádný maso. Atmosféra, prostředí a jedna solidní lekačka - slabší trojka. (4. komentář, 27. hodnocení) ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa na súostroví Mamanuca, Fidži. (Scraffy)

Reklama

Reklama