Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassianova zoufalá snaha uniknout zatčení ho přinutí spojit síly se záhadným cizincem. (Disney+)

Recenze (62)

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl...? Tak to ani omylem. Tohle je (za mě) PRVNÍ díl ANDORA. A ten se opravdu povedl. Na to , že jde o první díl, tak funguje v podstatě vše. Hudba, scénář, herci, akce. Režisér si krásně pohrál s napětím a také s vyvážeností linek které nám představují Andorovu minulost a přítomnost. Doufám, že celý seriál bude pokračovat v tomto old school napětí, které se během tohoto dílu vybudovalo. Za mě 5* a 90% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, třetí díl je z té první trojice i tím nejslabším. Stále méně mám pocit, že jde o SW universum. Přestřelka, která vyplňovala zhruba polovinu dílu byla trapnou parodií na agenta 007 s povolením být nesmrtelným Santou, jenž rozdává nemožné dárky ihned a zázraky na počkání. Velitele výsadku mi bylo upřímně líto a hlavního hrdinu začínám oficiálně nemít rád. Je to nesympatický antihrdina, kterému záleží jen na sobě. Jeho "mamička", která je jak vystřižená z Německé telenovely tomu také moc nepomáhá. Za mě zatím největší zklamání. ()

Reklama

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žeby konečně scénář, co nepsalo 5letý děcko? Podobně jako u Rogue One je vidět, že hlavní cílovka nejsou děti/dospívající, ale spíš dospělí. Motivy i postavy jsou mnohem realističtější, než v ostatních SW od Disneyho. Typická "výchovná" politická agitace ustupuje do pozadí a dává přednost ději. Výprava a kostýmy jsou podle mě super, hlavně uniformy "korporátní bezpečnosti". Takhle nějak si představuju vykreslení aspektů technokratickýho fašistickýho impéria. Líbí se mi celkově i casting a to, že i vedlejší postavy se chovaj jako skuteční lidi, a ne jen jako kompars na pozadí. ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok 2020, Disney odhaľuje množstvo nových Star Wars seriálov o ktoré nikto nežiadal, ale všetci sa na nich tešili. Boli nám sľúbené epické návraty starých postáv a ďalšie napínavé príbehy z tejto úžasnej Preďalekej Galaxie. Potom prišiel rok 2022 a Star Wars sa z jednej z najlepších filmových/seriálových sérií presunulo do odpadkového koša. Avšak teraz, keď už sme túto vesmírnu ságu dávno zahádzali šupkami od banánu a obalmi od čipsov, prichádza Tony Gilroy, aby ju z toho odpadu statočne vytiahol a predložil nespokojným predplatiteľom Disney+ to, na čo celú tú dobu (už od vzniku tejto platformy) čakali: poriadny seriál. Seriál, ktorý má sympatickú hl. postavu, ktorej strastiplná cesta nás baví pozerať. Seriál, ktorý sa nesnaží byť len predĺženým filmom, ale skutočným seriálom so zaujímavým príbehom a množstvom prepracovaných postáv. Seriál, ktorý je konečne dospelejší, drsnejší a temnejší. Seriál, ktorý nebúra konzistenciu sveta v ktorom je zasadený. Skrátka seriál, ktorý sme potrebovali. Well done Disney+, aspoň jeden seriál, ktorý ste za svoju existenciu vyprodukovali nestojí za prd. 9/10 ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nastává zásadní zlom. Postavy dostávají zásadnější obrys. Buduje se hlavní linka. A co je pro mě nejdůležitější, záporáci mají prostor k tomu se vyjádřit. Naštěstí se nejedná o pouhé zloduchy jen proto, aby se vyskytla nějaká překážka, ale mají své motivy a povahy. Jednají s nějakým přesvědčením a to je činí nebezpečnými. Gradace epizody stála za to. Nyní se již těším na průzkum tohoto příběhu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bezpečností síly se na planetu Ferixx dopravily pomocí transportérů Mobile Tac-Pod. (Veskoslav)
  • Osobní zbraň Cassiana Andora (Diego Luna) je Bryar Pistol, modifikovaná puška. Stejnou zbraň ve „Star Wars Legends“ používal Kyle Katarn, hlavní hrdina hry „Dark Forces“. Ironií je, že Kyle Katarn v původní hře ukradl plány Hvězdy smrti. Tento příběh je součástí univerza „Star Wars Legends“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama