Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Režisérský debut Glenna Danziga představuje hororovou antologii, která prezentuje příběhy z komiksů od společnosti Verotika, kterou založil sám Danzig. Příběhy jsou násilnické a zaměřují se na hororový obsah, který je často sexuální a obvykle obsahuje sporadicky oblečené ženské protagonisty. (Epistemolog)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Wade 

všechny recenze uživatele

Je to amatérské? ano je . Má to špatné herecké výkony? ano má. Jsou ve filmu pěkné holky? ano i ne,ale jsou. Je tam gore? ano je. Bavilo mě to? ano bavilo. Tři jednoduché příběhy a každý mě ničím zaujal a jsem si jistý,že tohle si 28% a černou barvu nezaslouží.(po mém 33 hodnocení skok na 30%) Já nemám s Verotikou žádný problém. Nejspíše to bude tím,že jsem od filmu nic nečekal a nechal se překvapit i proto dávám 4*. 80% --- 8/10 IMDb ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Verotika nabízí Morellu která představuje tři povídky. Snad nikdy jsem ještě neviděl antologii jejíž povídky by měly stejnou kvalitu. Tady tomu tak je. Všechny povídky jsou vyloženě odpadový. Tím pádem se pro mě Verotika stává nejhorší antologií jakou jsem kdy viděl. Zároveň je horkým adeptem na nejhorší film co jsem tento rok viděl. Závěrem jen dodám, že Glenn Danzig umí dělat možná muziku viz. kapela Misfits ale od filmařiny by se měl držet radši dál. Tohle určitě NEDOPORUČUJU. ZTRÁTA ČASU. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Verotika“ je pokusem o představení vlastního uchopení hororu, což by se dalo brát, protože Glenn Danzig je především hudebník. Ale tohle, co nám tu předvádí, je jednoznačně ukázkou toho, že by se měl držet svého řemesla, protože svým pojetím osloví buď skalní fanoušky, nebo diváky, kteří mají rádi dno. Já až takové dno nemusím. „Verotika“ mě spíše odpuzovala, ale nikoli svým gore. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Známý problém filmařské impotence: Neschopnost udržet aktéry v záběru a neschopnost záběr opustit (a když už se tak konečně stane, tak to musí být kombinací prolínačky a zatmívačky). Tommy Wiseau a James Nguyen dostávají nového zásadního konkurenta v boji o trůn žijícího arcikněze drekového neumětelství a nabubřelé nesoudnosti. Sledování o samotě navozuje touhu podřezat si žíly, aby člověk ukončil tu mizérii (takže se vlastně jedná o tuze působivé dílo prostupující svými motivy do reality). Ale ve skupině, či nejlépe v narvaném kině na Festivalu otrlého diváka, se sledování "Verotiky" mění na velkolepý zážitek překypující výbuchy smíchu a bezprostředními živými komentáři. Na "Verotice" je totiž nejkrásnější, jak dokáže člověka překvapit tím, co vše může být na filmu špatně; přičemž tady je špatně opravdu úplně všechno. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro milovníky zábavně špatných filmů , pro které je vhodné anglické slovo "campy" znamenající něco jako vytříbený špatný vkus. Já se dost nasmál na místech, která měly působit vážně. Tvůrci se nenamáhají děj vysvětlovat, takže je to pěkný chaos jak v amatérském DVD hororu. Herci jsou kožení a scény nesnesitelně dlouhé. Místo bradavek oči je hustý nápad. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Segment „Drukija Contessa of Blood“ byl ovlivněn skutečným životním příběhem hraběnky Alžběty Báthoryové, která údajně zavraždila kolem 600 mladých dívek a koupala se v jejich krvi, protože věřila, že pak bude věčně mladá. (Epistemolog)
  • Koruna, kterou nosí hraběnka Drukija, má znak, který je stejný jako logo kapely Danzig režiséra Glenna Danziga. (Epistemolog)
  • Žádnou z francouzských postav ve filmu nehrají francouzští herci, všichni jsou Američané. Glenn Danzig v otázkách a odpovědích odhalil, že byl najat profesionální hlasový trenér, aby naučil herce mluvit francouzským přízvukem. (Epistemolog)

Reklama

Reklama