Reklama

Reklama

Brittany Runs a Marathon

  • Austrálie Brittany Runs a Marathon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Britanny (Jillian Bell), která trpí nadváhou, žije s o mnoho úspěšnější spolubydlící. Britanny nežije zrovna zdravý život a ani práci nemá jakou si představovala, a jednoho dne si uvědomí, že se chce v životě někam posunout a rozhodne se tak změnit celý její život. Jejím hlavním cílem je uběhnout Newyorský maraton, ale začíná si uvědomovat, že to nebude možné bez dalších nutných změn v jejím životě. (montongery)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na začátku byla Brittany na facku a vlastně jsem jí její osud maličko přála. Ten její příšerný humor, o kterém si myslela, že je okouzlující... Brrr. Jenže pak se to zlomilo a na konci jsem jí fandila. Ne že by pak byla míň nepříjemná, to fakt ne. Jenže se ukázalo, že dokáže přehodnotit svoje chování, a scéna při posledním běhu, která posouvá film malinko jinam, mě dostala. Není to tak dobré jako Ženy v běhu, zejména humor je tu někdy hodně tlačený (ubrousek na odřená kolena), ale za povzbuzovače dávám jednu hvězdu navíc. Hlavně za Marthu, která mi přišla nejpřesvědčivější. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny a pohodovy film bez velkych dejovych zvratu, ale jestli uz i takove pribehy potrebuji realnou predlohu (...a tim padem nejspis i neci knihu) tak potes koste, protoze lidi kteri se rozhodnou neco udelat se svym zivotem jen proto ze jsou tlusti a sport jim v tom pomuze jsou verim miliony a tohle je jen velmi tuctovy pribeh z mnoha... ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pro klasického diváka asi průměrná, možná podprůměrná oddechovka, která není ani moc vtipná. Jenže pro mě, jakožto běžkyni, která se potýká s podobnými problémy sebepřijetí, jako hlavní postava, to byla chvílemi emocionální jízda. A že ten konec jsem ořvala teda trochu víc. Za další zhlédnutí film asi nestojí, chci si zachovat ten pocit lehké motivace a toho, že mi padl zrovna do správné noty. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako motivačný film to nebolo zlé, ale inak v podstate dosť priemer, ktorý nijakým spôsobom človeka nejako výrazne nezaujme. Na druhú stranu, potešilo, že ten komediálny štýl bol veľmi príjemný a nebolo tu také tlačenie na pílu ako tomu býva u väčšiny amerických komédií. Dramatický rozmer bol ale veľmi oslabený a jediné, čo trochu vynikalo, boli tie psychické afekty ústrednej postavy - tie boli občas trochu nepochopiteľné (ale povedzme si pravdu, často aj v reálnom živote narazíme na úplne anti-logické reakcie ľudí okolo nás, no nie?). ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ono to ani komedia velmi nie je,mozno len z malinkej casti,skor je to taka zalezitost z bezneho zivota,ktory nam castokrat prinasa aj tazke chvile a vtedy je uzasne mat vo svojom blizkom okoli ludi,na ktorych sa mozeme spolahnut,ktori nam pomozu,ked je treba,ked po pade na dno potrebujeme zdvihnut zo zeme a Brittany,hlavna predstavitelka filmu sa o tom tiez mozno presvedci,takze bolo to fajn a prijemne sa na to pozeralo,spokojnost...:-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Filmaři získali povolení natáčet na New York City Marathon. Jedná se o první hraný film, kterému se toto podařilo. (hansel97)
  • V nejtlustší fázi její postavy používala Jillian Bell (Brittany) vycpávky a prostetický make-up, který jí dělal tlustější i v obličeji. (hansel97)

Reklama

Reklama