Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 1 (1972) (série)


Requiem pro lehkou váhu (S01E03)

(epizoda)
  • USA Requiem for a Lightweight

Obsahy(1)

Trapper se pod vedení kouče Hawkeye zúčastní mezijednotkového turnaje v boxu, aby zachránil krásnou sestru, která má být přeložena na žádost Štabajzny do jiné jednotky. (TV Nova)

Recenze (10)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to dělám rRadare? Podepisujete prázdné papíry. A smi se to vůbec? Těžko říct já je nepodepisuji, to vy... Když otec Mulcahy (William Christopher) dokončí počítání do deseti a máchne rukou, na znamení knokautu, nápadně se to podobá takzvanému poslednímu pomazání v okamžiku smrti. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Otče, máte pro něj nejakou radu?" - "Modlitbu..." Podpisovanie prázdnych papierov, duel o sestričku, či už boxerský, alebo v réžii hlavných táborových zvodcov. Plus, páči sa mi ich nastavenie - nič nie je nemožné. Všetko sa vybaví. Disney plus ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nevím, jak tebe, ale mě dvanáct hodin na operační sále trochu vyčerpalo. Asi se na pár týdnů zhroutím." Kecá - je to doktorská finta. On chce sestru Cutlerovou a ten druhý ji taky chce, Šťabajzna ji nechce, takže se bude boxovat. Mně tedy sestra Cutlerová nepřipadala tak moc sexy, abych kvůli ní vlezl do ringu se seržantem zabijákem Flackerem, ale to jediná výhrada k této epizodě. Trapperův boxerský styl totiž měl své kouzlo, nedotknutelnost pohlaví major Houlihanové mě pobavila a Henryho podepisování prázdných papírů se právě tady začalo stávat legendárním. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Když Trapper (Wayne Rogers) trénuje, používá jako boxovací pytel vojenský vak s nápisem MJ. FRANK W. BURNS RA 98672412, což je chyba, neboť celé Frankovo (Larry Linville) jméno je Franklin Delano Marion Burns a identifikační číslo ER61109398. RA znamená „Regular Army“, tedy řádný voják, zatímco ER „Enlisted Reserve“ je aktivní záloha. (Dr. Hawkeye)
  • Major Houlihanová (Loretta Swit) odvelela sestru Cutlerovou (Marcia Strassman) z jednotky, ale personál může převést pouze velící důstojník jednotky a takový přesun by muselo schválit velitelství pluku, velitelství divize nebo I. sbor. Navíc by takový proces zabral poměrně dost času a nebyl účinný okamžitě, jak je vylíčeno. (sator)

Reklama

Reklama