Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hawkeye uloží raněného severokorejského vojáka do Bažiny, aby nebyl odvezen dřív, než ho doléčí. Potřebuje krev a tak si hraje na Drákulu a potají odebere Frankovu krev. Když získá podezření, že voják má žloutenku, snaží se Franka společně s Radarem a Trapperem dostat stranou od všech, než přijdou výsledky z laboratoře. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm only paranoid 'cause everybody's against me."  Asi každý by chcel mať tak tvrdý spánok ako Frank. Krásny príklad toho čo všetko môže napáchať jeden tajný odber krvi a aký dokáže byť Radar kreatívny pri získavaní času a priestoru, jednoducho, pri zdržiavaní. Disney plus ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Měj jsem divný sen. Byl jsem sodovka a někdo mě vysál brčkem." Tak to nemáš Franku tak dobře spát. Nepřišel bys o půl litru krve a nenechal Hawkeye s Trapperem, aby mě bavili. Tentokrát jim v tom zdatně sekundoval Radar se svými legendárními příchody a také vhodné přechodné pracoviště nahrazující latrínu. To bych se raději vypustil v minovém poli než bych plnil tento kýbl v teepee. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Když Burns (Larry Linville) dělá na začátku vizitu, vidí, jak se Hawkeye (Alan Alda) zabývá korejským vojákem. Burns prohlásí: „Tenhle je jižní Korejec! Oznámím to hlídce, ať ho převezou k zajatcům.“ Jenže jižní Korejci byli američtí spojenci, takže považovat jižního Korejce za zajatce je nesprávné. V dabingu je chyba. Mělo tam být „severní Korejec“. (pjotri)
  • Problém s krví je zde trochu zvláštní. AB negativní je sice vzácná krev, ale všem pacientům je s minimálním rizikem možno podat 0 negativní krev. (Winster)
  • V českém dabingu je pacient od nepřátel nazván Jihokorejecem, správně má být Severokorejec. (Zix.)

Reklama

Reklama