Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

B.J. píše domů své ženě. V dopise popisuje Klingerovy pokusy o útěk, návštěvu bláznivého kaplana a jeden z Frankových hysterických výstupů. (TV Nova)

Recenze (5)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co je to za tanec Radare? Zeptejte se poručíka, to ona to vede... Co tam máme za film? zapařené nohy v trysku století...😆 Vojín Mojžíš... Frank Burns žere žížaly...Bylo by se mi to povedlo, nebýt toho psa... ()

Reklama

Zajímavosti (5)

  • Když Hawkeye (Alan Alda) a B.J. (Mike Farrell) rozbalí Peggyin dort, Hawkeye čte v novinách použitých pro balení, že se Elizabeth Taylor provdala za někoho, jehož jméno začíná na „Ni“. Její první manžel byl Nicky Hilton, majitel Hilton Hotels. Vzali se 6. května 1950. (sator)
  • Hawkeye (Alan Alda) odkazuje na Nedick's na Grand Central Station v New York City. Byl to řetězec rychlého občerstvení na východním pobřeží USA, který prodával párky v rohlíku, koblihy, kávu a typický pomerančový nápoj. Fungoval od 20. do 80. let 20. století. (sator)
  • V epizodě Hawkeye (Alan Alda) hraje šachy. Hawkeye zmiňuje: „Zuckertort Attack.“ Johannes Zuckertort byl německý šachový mistr, jeden z nejlepších světových šachistů 70. a 80. let 19. století. (sator)

Reklama

Reklama