Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakou dobu byste chtěli zažít, kdybyste měli tu možnost? Před tuto otázku je postaven Victor, když od svého syna dostane dárkový poukaz agentury Time Travelers. Ta s pomocí filmových kulis a herců dokáže zinscenovat jakoukoli epochu a zprostředkovat svým klientům setkání se slavnými osobnostmi dějin dle jejich přání. Zatímco jiní zákazníci se chtějí podívat na dvůr Ludvíka XVI. či povečeřet s Hitlerem, Victor touží vrátit se do nespoutaných sedmdesátých let a ještě jednou prožít první rande se svou ženou – dobu, kdy v něm dokázala vidět víc než jen nudného páprdu v pruhovaném pyžamu. Chytrá a zábavná love story vypráví o tom, co by se mohlo stát, kdybychom si mohli zopakovat ty nejkrásnější okamžiky. Je to potřeba k tomu, abychom se znovu zamilovali? (Aerofilms)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (126)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Dobrou polovinu filmu se díváte na neskonale šťastnýho chlapa. Neuvěřitelně jsem mu záviděl, to kouzlo okamžiku, ty staré dobré časy, sedmdesátky, hudbu a samozřejmě nádhernou Dorii Tillier. Vše co se odehrávalo mimo kavárnu La Belle Époque už mě tak nebralo, pozadí příběhu byla jen taková kulisa pro cestování v čase. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš nervózní film mě zanechal na rozpacích. 1)  Cestování časem jako námět filmu beru, ale fiktivní realita, o níž všichni vědí, že je fiktivní (chvílemi si z toho dělají i legraci) mě prostě neuspokojuje._____ 2)  Dost se vidím ve starém Victorovi, i když mobil mám a používám. Ale tu jeho hajtru bych odstřelil na první dobrou. ()

Reklama

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Tak "La Belle Époque" ma príjemne prekvapilo. Zaujímavá myšlienka, postavy a mnohé scény krásne ladili do emócií pekne zvýraznených hudbou. Začiatok sa trošku ťahal, ale potom... tempo ladne plynulo aj so záverečným titulkami. Až mi prišlo ľúto, že sa človek nemôže vrátiť do minulosti a nanovo si vychutnať niektoré detaily... NAŠŤASTIE, vždy sa môžeme tešiť z krásnych momentov v prítomnosti. A tak sa vytešujem a usmievam, ako som si práve uvedomil, i počas písania môjho komentára. 90%, priatelia. Nemajte žiadne očakávania a možno Vás to príjemne prekvapí. Tak ako mňa. A teraz ma ospravedlňte, musím spraviť jeden dôležitý hovor ;) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Když vám vyraší šediny a vrásky už nejdou přehlédnout, technologie vám ukradnou obživu a zvítězí pocit, že světu kolem sebe přestáváte rozumět, začnete se v myšlenkách vracet do doby mládí, kdy manželka ještě nespala s vaším přítelem a nedávala najevo, že pro ni představujete zátěž a nejraději by vás vykopla z bytu. Do doby, kdy vás ještě nesužovaly obavy a budoucnost vypadala skvěle. Jaká bude vaše reakce na nabídku stát se někým jiným nebo se vrátít do libovolné minulosti? Ne, nebojte se, nejde o sci-fi a nebudete cestovat časem. Jde jen o šikovný komerční projekt, kde vám filmové studio a parta herců zprostředkuje setkání s vaším oživlým snem. Třeba i s vaší životní láskou (zvládnou přece i mnohem těžší kousky). Snímek disponuje vším, co má divácky úspěšný a obsahově kvalitní film mít. Chytrý neokoukaný nápad, výborný scénář i skvělé obsazení. Stará garda v čele s Auteuilem a Fanny Ardantovou si hraní labužnicky užívá a jejich generačně mladší kolegové se nenechávají zahanbit. Tenkrát podruhé je hravá romantická komedie a zároveň příběh zasazený do filmařského prostředí, kde scénárista a režisér je bůh a jeho přání (málem) zákonem. Doria Tillier dokazuje, že zásoba pohledných, charismatických a talentovaných hereček je ve Francii prakticky nevyčerpatelná. Celkový dojem: 90 %. ()

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Viktor je staromilec a vše moderní mu je celkem cizí. Má rád svůj způsob života bez výrazných změn a novot. Právě naopak to vnímá Viktorova žena, která se ráda baví a všechny vymoženosti moderní doby přijímá. Mezi manželi dojde k odcizení a právě to je hlavní důvod, proč si přestali rozumět a každý od života čekal něco jiného. Viktor dostane k narozeninám velmi originální dárek, kdy si může vybrat dobu, ve které by chtěl prožít několik dní či týdnů. Time Travelers zinscenuje přesně a do detailu vše, aby to bylo podle jeho představ. Rozmrzelý a ne úplně šťastný Viktor, projeví zájem vrátit se do roku 1975, aby mohl zažít své nejdivočejší období a poznal opět svou životní lásku a třeba se i znovu zamiloval. Krásná a lehká romantická komedie s originálním námětem, pohladí po duši i přes absenci zbytečného patosu a klišé. V hlavní roli se objeví sympatický a mnou oblíbený herec Daniel Auteuil (Válka policajtů, Můj nejlepší přítel). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 25. září do 28. listopadu 2018 v Île-de-France, zejména v Asnières-sur-Seine (Hauts-de-Seine), ve čtvrti La Défense a v Paříži. Interiérové ​​scény vznikaly v kinematografických studiích v Saint-Ouen (Seine-Saint-Denis). (bianci)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. května 2019 na filmovém festivalu v Cannes. (ČSFD)
  • Na hippie večírku v roce 1974 je v několika záběrech vidět lahvové pivo Pilsner Urquell. (honza.kuzel)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama